Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on załamka

co zrobić??? kłamstwa itd

Polecane posty

Gość on załamka

moja panna straciła dziewictwo z innym i mnie to przygnębia poprostu załamka, dodam ze ja do tej pory byłem prawiczkiem. cholernie mnie to boli szczegulnie jak dowiedziałem ze się pie**oliła z tamtym ale go nie kochała, a innym razem bo była pijana a powiedziała mi tak "to była taka prowokacja" i zaj**iscie jej to wyszło bo mu rozłozyła nogi :(((((( mam tego dosyć w pi**u :(((((((:(:( jestem załamany, mam depreche i wszystko już nie ma dla mnie sensu i nie tylko chodzi o te pie**olenie się jej z innym ale też o to ze była z nim w ciąży ale poroniła , zostawiła mnie dwa razy dla byłego ale jakoś sie zeszliśmy, kłamała, spotykała się z byłym. co mam robić?? znacie jakis sposób zeby o tym zapomieć??? pomocy

Gość on załamka
dodam że życie nie ma dla mnie tego sensu co kiedys ale i tak chce mieć z Nią dziecko i być na zawsze. jestem teraz bardziej olewkowy i czepiam się o byle co a nie chce tego bo widze że Ona na tym cierpi :(:(:(

kurwa to ja jeszcze tak nie mam:P:P:P do mnie nie wraca:P:P:P a co masz zrobić biedny człowieku? hmmmmmmm pizgnij się w łeb i poszukaj innej - aj też musiałem się pizgnac aby pewne rzeczy zrozumieć:P

Gość on załamka
ale ja nie chce innej bo Kochm tylka Ją

ja jebie.... a myslałem ze ja daże kogos wielkim uczuciem ... facet piwo dla Ciebie poprawiłeś mi humora:)

Gość on załamka
a dlaczego poprawiłem Ci humor??

Gość on załamka
a Ty jak masz?? napisz to mi też humor poprawisz bo widze że nie tylko ja jestem w dupie :(

nie u mnie normalka byłem jej pierwszym jeśli chodzi o łózko, odeszła i nie wraca:P:P nic więcej...

Gość on załamka
czyli Cię zostawiła dla innego??