Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vogel

Ale ten moj eks jest bezczelny...

Polecane posty

Gość Vogel

Rozstalam sie z kims ponad 2 lata temu po prawie 3 latach prawie idealnego zwiazku. Strasznie to przecierpialam. Jednak nie o to chodzi. Po 1,5 roku zupelnego nie odzywania sie do siebie jakos tak wyszlo, nawet nie pamietam jak, ze zaczelismy sie kontaktowac. Oboje potrzebowalismy chyba tego czasu, aby sie ötrzasnac"po naszym zwiazku. Nasz kontakt byl dosc sporadyczny. Pozniej zaczelismy spotykac sie czesciej. Jakas kolacja, kino, lyzwy, ale w ramach kolezenskich. I tak widywalismy sie raz na jakies 2 moze 3 tygodnie przez ostatnie pol roku. Wczoraj zaprosil mnie na kolacje.Troszke wypilismy, On zaczal sie troszke przytulac, wiec juz wiedzialam o co chodzi. Odepchnelam go i powiedzialam ze jak liczy na seks to sie przeliczyl. A On do mnie z tekstem "To po co w takim badz razie przyszlas". Walnelam go w twarz i wyszlam. Jaki bezczelny typ!!!

ale chamstwo!! co za koles co on sobie myslal? ja bym sie wiecej do niego nie odezwala niech spada

Gość Carolineeeeeee
przecież to normalne... Mężczyzna jest samcem, taką ma naturę. Myślałaś, że po co się z Tobą spotyka ??!!! wszystko kręci się wokół seksu