Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość complicateeed

szklanką po łapkach

Polecane posty

Gość complicateeed

jak dać po łapach "koleżance", która mną pogardza? chciałam powiedzieć, że pogardza mnie za nic, bo nie znamy się tak naprawdę, dopiero co przyjechałam i dołączyłam się do grupy dziewczyn ktore raczej wszystkie są na przyjacielskiej stopie ze sobą. jest tam jedna dziewczyna która ukrywa że mnie nienawidzi - ale słabo ukrywa jakoś. Ja ogólnie wyczuwam takie rzeczy, niby wszystko między nami ok, ale po jej kometarzach widzę, że jednak nie. na przykład weszłam dziś do budyku, gdzie była kolejka i podeszłam tylko żeby się z nimi przywitać, to pierwsze co to przywitała mnie tekstem: "ale tu jest kolejka, tu się nie wpychamy" bardzo miło, nie powiem, aż się cofnęłam z zaskoczenia. za mną weszly dwie inne znajome i jakby nigdy nic wepchnęły się tam do nich i sobie usiadły... w ogóle widzę to z jej wyrazu twarzy... nie wiem, naprawde sie nie znamy, nie wiem o co jej może chodzić. ma jeszcze dwie przyjaciółki które też patrzą na mnie niechętnie. reszta dziewczyn bardzo sympatyczna. to mi sie wydaje dziwne, jesteśmy dorosłe, mamy po 20kilka lat. ze szkoly juz dawno wyszłyśmy. wkurza mnie to bardzo i chciałabym pokazać jej jakoś, żeby nie podskakiwała, ale nie wiem, jak mogę to okazać, bo z natury jestem niekonfliktowa i nie mam silnego charakteru, więc ie wzbudzam jakiegoś powszechnego autorytetu... nie widzę jednak powodu, dlaczego TAKA osoba czuje się jakoś lepsza ode mnie w czymś. jak postępować z takimi osobami? niedługo zaczne to chyba brać do siebie, bo nie potrafie sie długo odseparować od negatywnych emocji jak ktoś ma cos do mnie...

Gość complicateeed
nikt nie pomoże? :( hm może zły temat

Gość za dłuuuuugie

Gość complicateeed
ogólnie chodzi o to, że laska z grupy poznanych iedawo dziewczyn nie cierpi mnie i nie wiem za co. nie wiem jak na to reagować bo nie zależy mi a tej przyjazni ale nie chce być ak traktowana. rozmowa ie wchodzi w gre bo sie wszystkiego wyprze