Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mikaela79

czuję damskie perfumy na kociej sierści po przyjściu z pracy i nie są moje...

Polecane posty

Gość taak..
zdradzał niejednokrotnie,ale to był erotoman,wiecznie było mu mało

Gość taak..
z żadną siostrą piszcie poważnie a nie jajca se robicie.ktoś podszywa się pod mój pseudo

Gość taak.
oki sorki buźka :* chlopy to swinie pa

Gość taak..
zaczęło się o d częstego znikania z domu i nie wracania na noce doszło do tego że przyprowadzał do domu,no kurwa rozumiem chciał podymać,ale w moim łóżku ?nakryłam ich,z moją koleżanką.i te perfumy też.

to chyba by mnie zabiło w mojej własnej pościeli ? w której ja śpię jakaś k.....? pozygałabym sie...

Gość taak..
tak zaczęłam wyszukiwać sprawdzać nieustannie mnie to prześladowało cały czas o tym myślałam i nie wiedziałam co robić

takie samonakręcanie się... ja tez zaglądam mu do telefonu... niby nic ... nie wiem czy wziąśc i zadzwonic pod jakis numer...

najgorsze jest to przeczucie.... takie silne że cholera nie da sie tak go pozbyć...

Gość taak..
kiedyś nie było go w domu i zadzwoniłam do niego odebrała jakaś laska,a mnie zamurowało i nie mogła słowa wydusić wiec sie rozłączyłam,

Gość inoczi
ja bylam tez zdradzana moj w telefonie mial Łukasza a tak naprawde byla Agnieszka .... wystarczylo poczekac i sam wpadl

to mnie często nie odbiera bo albo śpi albo nie słyszał.... a z knajpie jak jest zawsze dzwoni jak korzysta z toalety... prawie nigdy z sali gdzie siedzi albo przed wejsciem...schizy...

Gość taak..
jak sprawdziłaś,że łukasz to agnieszka?

Gość inoczi
mikaela79 siedzielismy sobie w pubie ze znajomymi ja kolo swojego chlopaka ( zwiazek 6 letni i dziecko wspolne + mieszkanie) i dostal esa ...narąbany juz byl widzialam poczatek wiadomosci ..." kochanie wracam juz z pracy ..." i chaja .... poszlam do domu on przyszedl pijany jak swinia zasnol zabralam telefon ale byl wylaczony i z blokada pin. wyciagnelam karte wlozylam do swojego tel okazalo sie ze pin byl na komórce a nie na karcie SIM.... poczytalam eski .... zabralam telefon i zadzwonilam do kolezanki ... meczylam ja cała noc i 2 nastepne tygodnie... wygralam niby ... mam spokoj od 2 lat

Gość inoczi
taak.. wyobraz sobie ze ...w telefonie pisze Łukasz i wchodzisz w skrzynke nadawcza a tam eski od Łukasza o tresci.... " kochanie tesknie za twoimi ustami ...BYLAM dzis w pracy i MYSLAŁAM o tobie.! To mowi samo za siebie. a wiem ze Agnieszka bo zadzwonilam do niej z jego numeru przedstawilam sie jako żona i zapytalam z kim mam przyjemnosc.... Przedstawila sie bez zadnych oporów... dodalam ze wiem od mojego gdzie mieszka wiec albo ze mna porozmawia albo ja w jej burdelu odwiedze...

u mnie był tomasz jakies trzy lata temu a okazało się że gośka.... jego była... niby nic nie mieli ku sobie ale on bał sie że sie wsciekne... glupia bylam ze uwierzyłam i od tego czasu jakos mu nie wierze...

Gość knj j k
jak woci z pracy to spytaj go , kto go odwiedzal pod Twoja nieobecnosc, ale pytajac patrz mu gleboko w oczy i nie patrz gdzie indziej tylkow jego ... alebo sie przzna , albo nie, albo sie wyjasni pozytywnie, alebo nie ... Wyczujesz to i zaobserwujesz ... Jesli sie rpzna ispyta skad wiesz, to proste zawsze mogl ich ktos zauwazyc z Twoich znajomych, albo sasiedzi

Gość kakakarara
o ja piernicze, ja mialam podobnie ale nawet nie chce tego wspominac. Powiem Wam tylko tyle, ze prowadzil podwojne zycie przez 4 lata i ani ja ani ona niczego nie podejrzewalsymy :O kurwa!!! :O A mam dopiero 24 lata.. I co bylo dalej inoczi??

Gość inoczi
mikaela79 uwierz mi ze jakby nie mial nic na sumieniu i nic nie kombinowal to Gosia byla by Gosia a nie Tomaszem! Oj faceci ...badz czujna mam wrazenie ze cos sie swieci u ciebie nie strasze cie sama to przerabialam. uciekanie do WC z telefonem wylaczanie glosu w komorce...a tak na marginesie , mojego faceta podkablowal dodatkowo w ten sam dzien co znalazłam esy jego najlepszy przyjaciel.... bo byl pijany i wystarczyla go "wziasc pod chuj" sorry za wyrazenie wiecie co mam na mysli

kurwa mać jego niby najlepszy przyjaciel tez u mnie był... i pierdolił cos o gosce... ale ja nie uwierzyłam ale debil ze mnie ... teraz oni ze soba nie gadaja bo moj stwierdzil ze nie ma o czym z nim rozmawiac... zaczynam sie wsciekac...

jak wrocido domu to zobacz czy od niego nie czuc tego samego.wtedy bedziesz pewna,ze cos jest nie tak

jakby wrócił do domu i poczułabym to samo to niech mnie bóg ma w opiece.. albo lepiej jego..

Gość inoczi
kakakarara te esy znalazłam w niedziele a na nastepny dzien w poniedzialek mialam na 6 rano do pracy .... cala noc nie spalam ten wypity spal ja sie darlam a on nie kontaktowal wyslalam setki smsów do tej dziewczyny potem z nia rozmawialam nie uwierzycie na spokojnie!!! ona w szoku byla znala go 2 tyg poznali sie na disco jak ja w delegacji bylam !!!!! nie zdazyli sie niby spotkac bo MOJ niby czasu nie mial a ona tez całymi dniami w pracy byla ... i teraz najlepsze... ta cała Agnieszka tez miala dziecko chłopczyka... moj mowil ze chcial sie " dowartosciowac" hahahahaha ja potem postraszylam zeby zrobila sobie test na HIV ( i tu mialam pewnosc ze nie spali ze soba bo zaraz zadzwonila mowiac ze nie musi tego robic bo z nim nie spala) na poczatku ja straszylam ze bedzie swiadkiem na sprawie rozwodowej i ze przywioze jej JEGO obrunia ze ma go zabierac z mojego domu . A mój chłop... po mordzie dostal wpadlam w furie i bał sie do domu wracac

nie zabijaj do ja nie chce siedzic za namawianie do morderstwa.mozesz mu wpierdolic.dostane zawiasy hehe

Gość inoczi
mikaela79 powiem ci z doswiadczenia... ze ... uspokoj sie...po co masz robic sajgony ? Wtedy on bedzie BARDZIEJ ostrozny zeby nie wpasc i bedzie jeszcze bardziej kombinowal... a tak udawaj ze nic sie nie dzieje obserwuj uwaznie podwinie mu sie na bank noga jak cie oklamuje ... i jeszcze jedno... pytanie i patrzenie gleboko w oczy nic nie daje ...moj klamał bez mrugniecia !!!!!!! az ,mialam swoje dowody !