Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monia93

czy to ciaza?

Polecane posty

Gość monia93

mam pytanie uprawialam sex w dni plodne moj chlopak nie zdazyl wyjsc i troche spermy sie wlao okres mi sie spoznia i dziwnie sie czuje

Gość monia93
no chyba zrobie jutro ale boje sie moze okres jenak sie pojawi?choc zawsze mam regularnie

niestety na tak wczesnym etapie nie ma żadnego innego sposobu rozpoznania ciąży jak tylko test ciążowyżadna z nas nie powie ci, czy jesteś w ciąży - czy nie

Gość monia93
wiem ale jestem mloda chcialam opini doswiadczonych mam :( moze dobrej rady popelnilam blad

Gość inoczi
monia93 ... doswiadczona mamam Ci powie ...ze aby uprawiac seks trzeba miec bynajmniej 18-ste na karku i TROCHE ROZUMU POD KOPULA . SLYSZALAS O PREZERWATYWACH ? A NIE TERAZ TRZESIESZ DUPA I BOISZ SIE CIAZY.

Gość monia93
mam dopiero 16 lat co ja zrobie jak okaze sie ze mieszka we mnie fasolka :(

Gość monia93
aha to sex jest od lat 18 kurcze nie wiedzialam :( mam za swoje :(

mloda to sie bierz ze sex.w wieku 16 lat ty nie wiesz jak sie zabezpiecza.po co masz ten int.w domu.a skad wiesz,ze wtedy mialas dni plodne.skoro nie pomyslalas nawet o gumce(prezerwatywie) jak bys nie wiedziala dziecko

Gość monia93
jutro zrobie test moge do was napisac o wyniku bo nie bede miala z kim o tym pogadac ;(

a obys wpadla to odechce cie sie sexu.jak to byly plodne to jestes na 100%w ciazy dobrze ci tak

Gość monia93
bo mam cykle 28 dni a to bylo w 20 dniu wtedy przeciez jest plodny dzien prawda ?

Gość monia93
wiem bo mialam duzo sluzu tez wiec napewno bylam plodna

napisac mozesz ,ale pomyslk co zrobisz my ci dziecka nie wychowamy ani szkoly za ciebie nie skonczymy to jest tragedia

Gość inoczi
monia93 DRAZNISZ MNIE na maxa jestes niedojrzala emocjonalnie a juz nogi rozchylasz !!!! Ty pomysl kilka razy zanim znowu sie puscisz ! Co ja zrobie jak bedzie we mnie mała fasolka ? Trzeba bylo o tym pomyslec wczesniej !!!! Prezerwatywa, tabletki jest tyle tego na rynku ale po co nie >? lepiej robic z siebie kretynke i truc ze nie wyciagnol !!! Jestes nie powazna! Zrób test i zastanow sie nad soba i nad " bezpiecznym seksem "

Gość monia93
a wy ile mialyscie lat jak urodzilyscie dzieci?

Gość monia93
:O

Gość inoczi
monia93 ja mialam 21 lat mam 5 letnia córke z małżenstwa!!!!!!!!! I To bylo dzieciatko planowane a nie wpadka !

Gość monia93
ale sie podniecacie :D:D:D dawajcie dalej sie tak prowokowac inteligentne mamuski :)

Gość inoczi
ja jak mialam 16 lat myslałam o nauce a nie seksie ! Tempota sie szerzy !!!!!!!!!!!!! Becz i wyj i módl sie o łaske. Szkoda bedzie dziecka a nie ciebie

Aska - sorry, ale życzenie wpadki w celu odechcenia seksu to trochę dziwna metoda - a co dziecko tu zawiniło? działasz na zasadzie "a oby twoje dziecko miało odstające uszy".I ktoś tu pisze o dojrzałości emocjonalnej :/

Gość monia93
buhahahaha:D

Gość monia93
koniec?:P