Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to mam zrobic

Ach ci faceci

Polecane posty

Gość jak to mam zrobic

Moj facet totalnie mnie zlewa.Ma mnie gdzies.Niby rozmawiamy ale cos jest nietak.To sie czuje.Ostatnio o czyms z nim rozmawialam a on mi powiedzial.Mam to w dupie.Owszem spotykamy sie, ale zawsze z jego incjatywy,Dzwoni i pisze.Kazdego dnia mowie sobie ze to koniec.Ze nieodbiore telefonu nieodpisze na sms.Ale czuje do niego slabosc.Jak to zmienic??????Jak przemoc sie i nieodbierac tego telefonu czy nieodp.?

Gość Carolineeeeeee
tez tak mam tzn ja nie czuje czy on mnie kocha dzisiaj wymyslil zebym znalazla test na wykrywacz klamstw,i wybierze sie tam ze mną. zarasz przeszukam google :D

Gość jak to mam zrobic
Sam proponuje spotkania, sam zwasze dzwoni czy pisze a tak sie zachwouje.Po co?

Gość Carolineeeeeee
moj taz sam pisze, dzwoni, mowi ze kocha, ze nigdy nikogo tak nie kochal, jak chce go zostawic to placze, wrecz ryczy a jak dzwonie sama to pyta- no, co chcesz ....

Gość utrapienie
olej go!!!!!!!!!!!!!

Gość Carolineeeeeee
''ale jak nie urok to sraczka'' i nie ma idealow a w tym zwiazku mi ...wygodnie bo to taki zwiazek jakby go nie bylo.....dla mnie a kocham skomplikowane

Gość jak to mam zrobic
Chcialabym zakonaczyc ta znajomosc ale niepotrafie sama.Jak glupia caly dzien czekam na tel. czy sms od niego.Czy to jest miłośc?Czy jakas choroba?????????

Gość Carolineeeeeee
toxic a w czym przejawia sie jego olewnie ?

Gość jak to mam zrobic
W sumie codziennie sie widujemy.Niby siedzimy u niego.Ale on zawsze zmeczony, albo cos go boli.Czasami potrafimy siedziec kika h i zamienic kilka slow.Nieprzytulamy sie a nic z tych rzeczy.A mi tego brakuje.

Gość Carolineeeeeee
kbiety kochaja mezczyzn ktore je olewaja prawda stara jak swiat dlatego on sie nie zmieni, a ty go kochasz wiec nie odejdziesz potraktuj faceta jak proste, malo skomplikowane urzadzenie jesli by nie chcial, to napewno nie spedzal by z toba czasu chyba nie estes ''zapchajdziura''

Gość jak to mam zrobic
A ja mam wrazenie ze on sie ze mna spotyka dla zabicia czasu.Sam dzwoni cche sie spotakac.A potem siedzimy u niego i jest cisza.No i po co?

Gość Carolineeeeeee
ja pierdole to go zostaw

Gość jak to mam zrobic
Czumu tak piszesz brzydko.Ja prosze o rade a ty na mnie najezdzasz.Wiem ze jego podejscie sie niezmieni.KUMASZ.

Gość Carolineeeeeee
nie pisze brzydko, tylko uzywam wulgaryzmow :) zostaw go im dluzej, tym pozniej ciezej

Gość jak to mam zrobic
Czemu tak brzydko się odosisz???? Aż mi pielucha spadła z przerażenia!!!