Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hdckhbk

Może mi ktoś to przetłumaczyć na polski?

Polecane posty

Gość hdckhbk

If I walk down this hallway Tonight, it's too quiet So I pad through the dark And call you on the phone Push your old numbers And let your house ring Till I wake your ghost Let him walk down your hallway It's not that quiet Slide down your receiver Sprint across the wire Follow my number Slide into my hand Its the blaze across my nightgown It's the phone's ring I think last night You were driving circles around me

Gość hdckhbk
I can't drink this coffee Till I put you in my closet Let him shoot me down Let him call me off I take it from his whisper You're not that tough It's the blaze across my nightgown It's the phone's ring

Gość Carolineeeeeee
jesli pojde wzdluz tego korytarza tej nocy, jest zbyt cicho wiec stąpam poprzez ciemność i dzwonie do ciebie wciskam twoj stary numer i pozwalam godzinom zataczac kolo zanim zbudze twojego ducha pozwol mu zejsc swoim korytarzem nie jest za cicho odrzuc sie swoich odbiorcow zainstaluj podsluch wybierz moj numer wslizgnij sie w mą dłon to plomien ''rozdzierajacy moja nocna koszule to telefon dzwoniacy mysle ze osatniej nocy krazyles wokol mnie

Gość Carolineeeeeee
nie moge pic tej kawy odkiedy odłozylam cie do szafki pozowol mu mnie zestrzelic pozwol mu mnie wyzwac zabiore to z kiego szeptow nie jestes taka twarda to plomien rozdzierajcy moją koszule nocne to telefon dzwoniacy