Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Imagination

Prysznic na wesoło hihi

Polecane posty

\"PRYSZNIC - KOBIETY VS MĘŻCZYŹNI\" Jak kobieta bierze prysznic: Rozbiera sie i sortuje ubranie do koloru i temperatury prania w drodze do lazienki zaklada dlugi szlafrok, jak mija meza, zaslania wszystkie krytyczne czesci ciala. W lusterku oglada swoje ciało, stwierdza, ze powinna trenowac miesnie brzucha. Pod prysznicem uzywa gabki do twarzy, szerszej gabki do ciala, szczoteczki do stop, szczoteczki do rak i pumeks. Myje wlosy szamponem ogorkowym, potem szamponem z 43-trzema witaminami jeszcze raz myje wlosy, aby upewnic sie, ze sa czyste naklada odzywke z grejfrutu i naturalnego olejku avocado. Myje twarz szczoteczka do twarzy z rozdrobniana morela, az zczerwienieje, reszte ciala myje emulsja z imbiru, orzecha i pomidora. Splukuje odzywke. Goli nogi i pod pachami. Wypuszcza wode. Gabka wyciera wszystkie krople wody, czysci umywalke i wanne. Wychodzi spod natrysku, wyciera sie recznikiem o wielkosci malego panstwa, wlosy wyciera recznikiem super wchlaniajacym wode, az beda suche. Obszukuje cale cialo czy nie ma pryszczy, wyrywa brwi peseta. Wraca do sypialni, ma na sobie dlugi szlafrok, a na glowie recznik. Mijajac meza, zaslania szczelnie wszystko Jak mezczyzna bierze prysznic: 1. siada na brzegu lozka, rozbiera sie i rzuca rzeczy na kupe 2. nago leci do lazienki, mijajac zone, macha ptaszkiem i wola \"hu, huu!\" 3. patrzy w lusterko, oglada ptaszka i drapie sie po dupie 4. wchodzi pod prysznic 5. jeszcze raz sie drapie, teraz po jajach 6. wacha palce, upajajac sie meskim zapachem 7. bierze pierwszy lepszy szampon i rozprowadza go po calym ciele 8. smarcze w reke, i tak sie splucze 9. myje rowek i jednoczesnie pierdzi 10. puszczajac baki, cieszy sie jak to dziwnie pod natryskiem brzmi 11. wiekszasc czasu spedza na myciu czesci dolnych 12. myje pupe, wlosy zostaja na mydle 13. myje wlosy i twarz 14. szamponem tworzy fryzure irokeza 15. siusiu 16. splukuje sie i wychodzi spod natrysku 17. lekko wycierajac sie recznikiem, sam do siebie mowi, ile wody jest na posadzce, bo zapomnial zaciagnac zaslone 18. jeszcze raz patrzy w lusterko, ocenia wielkosc ptaszka 19. zostawia mokry dywanik i zapalone swiatlo 20. wraca do sypialni z recznikiem na biodrach, mijajac zone, uchyla recznika, macha ptaszkiem i wola \"hu, huu!\" 21. rzuca mokry recznik na lozko Jesli nie smiejesz sie z tych oczywistych faktow, to cos jest z toba nie w porzadku hehehehe... ja się uśmiałam! :-) A WY ??????

Gość dfsfdsf
super

Gość barbara pokryta rabarbarem
szczegolnie z tego 'hu, huuuu' :D 🖐️

Gość krokiecik333
no to chyba jest ze mną cos nie wporzadku bo sie nie usmialam

Gość To musial facet napisac
Srednie......

Gość barbara pokryta rabarbarem
nie marudz pijaw :P dobrze, ze nie koliber :D

Gość Sumienie Kafeterii
I kto jest fajniejszy :D :D :D A tak na poważnie, jako facet myję włosy żelem, albo raz w tygodniu szmponem medicat (dlla profilaktyki). Uzywam oddzielnego peelingu do twarzy i żelu, który robi się ciepły od kontaktu z wodą i potarcia (Olay warming thermique). Do mycia ciała używam ostrej gąbki (do peelingu) nakładam na nią z dwóch stron żel np. Nivea Creme Soft biało niebieskie opakowanie i na to kładę peeling cukrowy Garnier (żółty w tubce). Porządnie się szoruję. Używam także szczotki z włosia do pleców, na którą takze nakładam peeling. Włosy myję zawsze 2 krotnie. Tak samo członka myję przynajmniej 2 razy i też często używam peelingu (tak tam). Mam zupełnie oddzielna gąbkę do mycia rowka, o czym kobiety akurat nie pamietają. Ręczniki mam 3 - 1 duży do głowy i górnej części ciała, drugi do dolnej części ciała, a trzeci mały osobny czysty do członka. Reczniki też zmieniam często. NIgdy nie zostawiam wody na podłodze, ponieważ chodzę boso, żeby mi się nogi nie pociły w kapciach i nie śmierdziały. Kobiety uważają, że jestem bardzo czystym pachnącym facetem i raczej takich nie spotykają. Lubię się kąpać :)

Gość pewnie jestes pedalem
:O

Gość Sumienie Kafeterii
to oczywiste, masz jakies watpliwosci? :D

Gość Sumienie Kafeterii
pewnie jestes pedalem Pewnie w przeciwieństwie do ciebie śmietnikowy obszczymurku jestem zadbany.

Gość papryczka12
jak mam sie ogolic deplatorem pod prysznicem> he???