Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bubble Factory

Bajkowa fotografia z Krakowa

Polecane posty

Gość Bubble Factory

Dwie siostrzane dusze fotografują z pasją i uśmiechem. www.bubblefactory.pl A jeśli chcecie zobaczyć co nieco od zaplecza to zapraszamy na bloga: www.bubblefactory.blox.pl Zapraszamy serdecznie Anita i Ania

Gość Renia28
Byłam na stronie. Rety, co to jest…..? Nawet za darmo bym nie chciała takich zdjęć. Toż to prawdziwy bubel fotograficzny…..

Gość evelina88
a mnie tam sie podoba i to baaardzo:) nawet te korony na glowach panswta modlych maja 'cos' w sobie:) kazdy ma inny gust dlateo kazdy woli cos innego, ja jestm na TAK:) jak bede planowac konkretie slub spodziewajcie sie maila:)

Gość Cóz za jakość..
Cóż za jakość techniczna tych zdjęć. Widać, że sprzęt z najwyższej półki. Jakość mnie powaliła na kolana. Ja też wyśle jak będzie ten czas meila.

Gość US
Myśle że regonu i nipu te dwie panie tez nie posiadają. nie ma na stronie a powinien być. Zgłaszam do US

Gość Trzymam za was kciuki
Myślę, że te panie nie wiedzą, co to jest prowadzenie działalności gospodarczej. To, co robią traktują jako przygodę i zabawę, które dają im wewnętrzne zadowolenie. Po tym co prezentują na swojej stronie naprawdę trzeba mieć sporo odwagi aby zdecydować się na usługi tej ,,firmy”. Nie trzeba być znawcą sztuki fotografii, aby bez problemu ocenić poziom wykonywanych zdjęć. Z drugiej strony gratuluję odwagi, pomysłu na nazwę firmy a i strona jest inna od oklepanych standardów. Do tego super, że są to kobiety. Trzymam za was kciuki. Zalegalizujcie swoją działalność, bo prawo wszystkich obowiązuje.

Gość Wolny-od-zakłamnia
Tak prawo obowiązuje dlatego są również umowy o dzieło ;] oraz inne sposoby na działania zgodnie z prawem. Zaskakujące, jak niektórzy ludzie chcą wszystko wszystkim utrudnić i spaskudzić, sami stale narzekając jak to im niedobrze... ;] powodzenia

Gość NIEe
NIE!!!! Czy jest coś w tym złego że powinno się wszystko robić legalnie? Czy jest coś złego w tym że pary młode chcą mieć świadomość bezpiecznie podpisanej umowy z fotografem. Czy jest cos złego że uczciwi usługodawcy chcą się rozwijać i inwestować tak aby zleceniobiorcy jeszcze bardziej byli zadowoleni z wykonanej usługi?. Co do umowy o dzieło to, kto wam wystawi PITa? To ja jako zleceniodawca musze wam wystawić rachunek i naliczyć opodatkowanie. Czekajcie tatka latka jak ktoś wam to zrobi.

Gość NIEe
Wolny-od-zakłamnia Jakoś nie widać abyś był taki wolny od zakłamania. Pisząc o umowie o dzieło już kłamiesz. Jle naliczysz podatku od 1000 zł i wlicz jeszcze w to inne opłaty ZAKŁAMANIEC!!!

Gość Nika111
Wolny, a co ty się tak bulwersujesz, czyżby zawiść? Śmieszne jest bardzo te twoje plucie złością.

Gość Nika111
Oczywiście powyższy post był skierowany do "NIEe". Przepraszam za pomyłkę.

Gość Fotograf trzy lata
Ale się teraz ubawiłem. Komuś się chyba zimno na plecach zrobiło. Pewnie najlepiej robić wszystko nielegalnie, byle jak, oszukując innych i wtedy będzie wszystko uczciwe.