Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paddy2469

TEN CHOLERNY KRYZYS

Polecane posty

Gość paddy2469

Moj maz stracil prace nie dostaje zlecen, ja jestem w 7m-cu ciazy nie mamy zac o zyc bo oszczednosci sie nam juz koncza zyje w ciaglym stresie ze jutro nie bedziemy mieli co jesc. JUz nie wim co mam robic a pracy nigdzie nie ma.

Gość a w jakiej branzy
maz nie dostaje zlecen?

Gość paddy2469
na szczescie jest jeszcze łożysko do zjedzenia na czarną godzine głodu

Gość paddy2469
jest budowlancem ale teraz ludzie nie maj akasy i nic nie buduja ani nie remontuja ehh

Gość paddy2469
podszywaczowi dziekuje za madra wypowiedz!

Gość paddy2469
podszywaczu miast zjeść własne łożysko wolałabym iść zarabiać seksem. zresztą rozważam taką możliwość. tylko , że na kobiety w ciąży nie ma chętnych

Gość paddy2469
ehhh ide stad bo tu wiecej podszywaczy niz normalnych ludzi

Gość a w jakiej branzy
znam kogos kto w podobnej sytuacji - mowie tu o zleceniach,poratowal sie w taki sposob.wydrukowal sobie w domu na komputerze ulotki z reklama swoich uslug nie musze dodawac ze na nich widnieje napis NIEDROGO ulotki wielkosci polowy kartki A4 i poroznosil w okolicy zamieszkania ,pomysl udany,zawsze sie ktos jednak znajdzie kto zrobi remoncik lazienki ;)tylko trzeba sie rozreklamowac a teraz przed wielkanoca napewno sie ktos taki znajdzie bo ludzie zazwyczaj czas przedswiateczny traktuja jako dobry czas do remontow,powiedz mezowi o pomysle moze potraktuje go powaznie a ja zycze Ci zdrowego dzidziusia i powodzenia;)

Gość a w jakiej branzy
no mam nadzieje ze to przeczytalas bo rzeczywiscie ludzie sa wredni zamiast pomoc,lecza swoje kompleksy dokuczajac innym

Gość a w jakiej branzy
bo ja jestem po informatyce i pracuje na dworcu w informacji moze do mnie przyjedziesz to pogadamy?

Gość a w jakiej branzy
to wyzej to ktos kto leczy wlasnie swoje kompleksy ...ja nie opowiadam o sobie

Gość tusk cudtoworca spokoje
paddy2469 będę cudy glosować na guru :) po wprowadzeniu ero bedziemy kraina miodem i mlekiem płynąca

Gość heheh macie poprancy
calowac tuska po stopach :D

Gość paddy2469
glosowalam na PiS a nie na Tuska to Wy wszyscy polecieliscie do urn i glosowaliscie na niego. A z ta Irlandia to jak ktos byl glupi to w to wierzyl ja tam bylam i jak slyszalam co Tusk mowil to skrecalam sie ze smiechu bo nam do Irlandii to jeszcze DUUUUUUUUZZO brakuje.

Gość ssssssssssssssss
co wy zescie sie przyczepili do tuska? przeciez kryzzys jest na całym swiecie, we wszystkich panstwach jest tak samo, w anglii, irlandii tez ludzie traca pracę. Uważacie ze gdyby kaczynski był przmierem byłoby inaczej? Nie, byłoby tak samo.

Według danych z 2008 roku, obecnie 57% ludzkiej populacji jest niedożywione. Kryzys finansowy spowodował kryzys gospodarczy a ten spowodował kryzysy polityczne, społeczne i moralne. Mamy też obecnie do czynienia z kryzysem ekologicznym. Obecnie ludzkość znajduje się na "równi pochyłej". Należy oczekiwać że sytuacja będzie się pogarszać. Przykro mi.

ja nie jestem ani za pisem ani za po jednak gdyby kaczynski dalej byl premierem wszystko byloby na niego nie dali im dokonczyc swojego planu, bo z lapami wlazlo po no coz.. smieszy mnei tylko ze z kaczynskich wiekszosc patalachow smieje sie bo sa mali, grubi i seplenia ale jak chociaz raz zapytam o program to kazdy spuszcza glowe w dol kryzys jest sprawa medialna tu nie zawinil ani tusk ani pis jednak czy tusk zrobil cos dla naszego kraju? nie.

Gość Ola z Gdańska
Mi się wszystko rozwala z powodu kryzysu. Mąż najpierw był na urlopie bezpłatnym, teraz stracił pracę a ja nie dostaję wynagrodzenia od dwóch miesięcy. Miewam już myśli samobójcze.

Gość paddy2469
DO OLI Z gDANSKA Jestem w podobnej sytuacji ijeszcze na dodatek dzis zepsol sie nam samochod i znowu 500 zl straty przed chwila policzylam nasze oszczednosci tj 1400 zl a gdzie rachunki jedzenie, lekarz(jestem w ciazy)? slabo mi sie robi jak o tym mysle . Moglibysmy prosic swoich tesciow ale ja tego nie chce bo uwazam ze powinnismy sie juz sami utrzymywac. Pocieszam sie ze kryzys nie bedzie trwal wiecznie ale jak teraz powiedziec dziecku ze nie dostanie jesc bo nie mamy pieniedzy? ehhh

Gość paddy2469
upup