Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aann//

Strasznie długi cykl

Polecane posty

Gość aann//

Witam. Mam taki problem. Moje cykle przewaznie wynosza ok 36-38 dni. Obecnie lecze sie psychiatrycznie, tzn przyjmuje leki przeciwdepresyjne od ok 3 tygodni. Moj obecny cykl trwa juz 46 dni!! i nic nie wskazuje na to ze ma nadejsc okres. Moze troche mnie bolą piersi. ciąze wykluczam, bo własnie ze strachu przed nią zrezygnowalismy narazie z seksu( nie współzyjemy juz ok 6 miesięcy). Czy powinnam isc do ginekologa czy jeszcze poczekac??? Na ulotce tych tabletek które biore jest napisane ze mogą zaburzac cykl. Dodam ze ostatnie tygodnie były dla mnie bardzo cięzkie, duzo stresów itd.

Gość aann//
up

chyba sama sobie odpowiedzilas - skoro na ulotce jest, ze moga zklucic cykl no to wlasnie zaklucily

Gość aann//
Tak tylko niewiem w jakim stopniu moga ten cykl zakłócic. Ile mam jeszcze czekac na ten okres? tydzień, twa tygodnie? Moze powinnam odrazu isc do ginekologa?

Gość saleminka8
nie wiemy ile jeszcze będziesz musiała poczekac,ja nie biore tabletek tego typu co Ty a miałam cykl nawet 8 tygodniowy ;) Może idź do lekarza i powiedz,że nie masz okresu a ciąże wykluczasz i pokaż mu leki jakie bierzesz,moze przepisze ci luteine, po niej dostaniesz napewno. Pozdrawiam

Gość aann//
Brałam juz kiedys luteine na wyregulowanie cykli, bo miałam nieregularne i mi pomogła ale z tego co wiem to nie powinny jej brac osoby które leczą depresje bo progesteron zawarty w luteinie, duphasonie itp powoduje obnizenie nastroju i wpływa na nawroty stanów depresyjnych. Ta czy inaczej jak niedługo nie dostane okresu to pójde do ginekologa.

Gość aann//
up

Gość .---------

Gość ann//
Witam. Okresu nadal niema. Zaczeły bolec mnie piersi i troche brzuch, czyli tak jak zwykle przed okresem. Moze wkoncu go dostane? Mógłby sie jeszcze ktos wypowiedziec? Moze miał ktos podobny problem???

Gość uppppppppppppppppp