Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ciapa_22

Ślub po roku znajomości... Któras sie odwazyła?

Polecane posty

Gość herbatnik 87
hejka, ja sie odwazylam nie bedac ze soba nawet roku a 10 miesiecy, mialam wtedy niespelna 19 lat i nie bylam w ciazy,bylismy tak w sobie zakochani ze nie widzielismy swiata poza soba i wzielismy slub przed sama matura... teraz jestesmy 3 lata po slubie mamy rocznego synka i nieczego nie zaluje, kochamy sie bardzo, wysylamy sobie sms z wyznaniami milosnymi... czasem sie klucimy ale nigdy nie sa to jakies wielkie awantury- nie umiemy sie na siebie gniewac... kocham go i tyle ;)

Gość condensed
to ja was zaskocze...:D:D mam 25 lat, w listopadzie z glupoty weszlam na czat,,,, poznalam jego,,, pisalismy na gg ciagle,,, w swieta przyjechal do mnie i zostal do nowego roku.,,, zareczyny byly... slub w lipcu :) mieszka daleko, ale minimum 3 razy w tyg sie widzimy + całe weekendy.

Gość Mariola ze szkoły
Szczerze? Ja właśnie za tydzien biore ślub 11.08.2018 z chłopakiem z którym jestem od 30.09.2017. wiec rok nie minął, po poł roku pojechałam z nim za granice do pracy na 3 miesiace. To był troche taki test czy ze sobą wytrzymamy, zaliczyliśmy na 6! Oczywiście mieszkamy ze sobą w ciaży też nie jestem. Wiem ze on jest tym jedynym miałam wczesniej kilku chłopaków i uwierz ze wiem ze to jest ten. Znosi moje fochy wkur...y złości wahania nastrojów kiedy raz płacze krzycze a raz sie smieje, zaden tego nie znosil. Dlatego wiem ze co by nie było jestem go pewna tak samo jak on mnie

Gość gość
A ja jestem z facetem od 06.2016 i nawet zareczyn nie bylo!!!!:(

Gość gość
Ślub cywilny po miesiącu znajomość , jesteśmy ze sobą 12 lat. Nie żałuję wyboru.

Gość MARIOLA ZE SZKOŁY
Wydaje mi się że nie ma reguły na to ile się jest ze sobą. Tak jak Pani wyżej 12 lat po ślubie a wzięli go miesiąc po znajomości a inni mogą wziąć ślub po 6 latach i po roku się rozwioda.

Gość gość
Ja zaręczyłam się po tygodniu znajomosc****iszę poważnie, ślub był 8 miesięcy pózniej, nawet ze sobą nie mieszkaliśmy. Miałam takie szczęście, że natrafiłam na moja bratnią duszę. Jesteś już 6 lat razem.