Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mironaBialoszewska

to zadufanie w sobie czy kompleksy?

Polecane posty

Gość mironaBialoszewska

Moja dobra znajoma, znałysmy sie i spotykałysmy,jestesmy tez z tej samej miejscowosci.Obraziła się na mnie,dlatego, ze napisałam na jej j blogu..komentarz, ze jest wredna.Nazwałam ją wredną, bo ja tez prowadziłam bloga i okropnie zaczeła sie tam nasmiewac ze mnie, ale nie tylko na blogu , jak sie spotykałysmy to tez była bardzo kąśliwa, ciagle mowiła,"ale jestes gruba, przytyło ci sie" choc sama była grubsza ode mnie. Tymczasem ona , po tym jak napisałam, ze jest wredną, bo jest zablokowała mnie na gg i chyba okazało dla niej swiat wirtualny jest wazniejszy niz "realny", bo przeciez moglysmy sie spotkac i to wyjanic na zywo, ona nie chciała.Teraz mnie nienawidzi, za to ,ze chciałam jej "opinie na blogu zepsuc", wsrod jej fanek blogowych.. Mnie to smieszy, bo dla mnie realny wiat i realni przyjaciele są wazniejsi. Czy jej wielka obraza, na mnie to swiadczy o jej kompleksach, czy wrecz przeciwnie o wielkim zadufaniu w sobie????, ze nie umie zadnej krytyki dopuscic!?Chyba jej dobrza nie znalam, sie okazalo

Gość dgadr
glupia z niej pinda, nie przejmuj sie zakompleksiona

Gość mironaBialoszewska
nawet ją w mailu przeprosiłam, za to nazwanie wredną, zeby miec ją z głowy, zeby miec czyste sumienie myslicie, ze sie odezwała nie? z wiadomych zrodeł, wiem,ze ona powiedziała, ze nie umie mi wybaczyc ale powiedzcie, tu nawet nie ma czego wybaczac a o tym, zezałatwiłam jej corce prace to zapomniała juz oczywiscie wiem, wiem jestem naiwna i dałam sie wykorzystac,ale ja po prostu wierzyłam, ze ludzi z natury sa dobrzy

Gość mironaBialoszewska
a jak mnie widzi, na ulicy, to uciekaw i chowa głowe..chyba o czyms to swiadczy?czy nie?

Gość
Jakby to powiedzieć - po postach mniemam, że nastolatką już nie jesteś a problemy rodem z gimnazjum :D naprawdę :)

Gość kobieta z wenus
szczerze? obie jestescie siebie warte Twoi przyjaciele swiadcza o TOBIE

Gość mironaBialoszewska
to nie była moja przyjaciolka, tylko znajoma... wiec przyjaciela nie straciłam, az tak pochopnie ludzi nie nazywam przyjaciołka.. ja mam 24 lata..a ona byla ode mnie sporo starsza//

Gość mironaBialoszewska
to ona ja juz ma problem jak w gimnazjum:) w wieku 40 lat obrazisz sie za taki komentarz?na blogasku?hehe ja juz dawno bloga nie prowadze , znudziło mi sie mam inne zajecia,ale tamta kobieta nadal prowadzi, ma znajomych tylko wirtualnych..:)

Gość
przy takiej różnicy wieku pewnie myślała, że jej wypada Ciebie krytykować ale Tobie jej już nie... :)

Gość mironaBialoszewska
byc moze, a chciała uchodzic, za taka "równiachę"

Gość defefwfqwf
jak ktos odwraca wzrok, znaczy, ze ma cos na sumieniu

Gość kociaki333
dla mnie jest nienormalna!!ta kobieta szurnieta jakas!

Gość diwny probleme3
co to qrwa ma byc?