Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karinka lat 26

Mezczyzne trzeba umiec zmanipulowac pod swoje oczekiwania. Oto moje pomysly

Polecane posty

Gość Karinka lat 26

Ja dzieki manipulacji i fochom mam wszystko co chce :-) Fakt, trzeba tez trafic na odpowiedniego faceta bo niektorzy sa niepokorni, ale z kazdym mozna cos zrobic :-) Wystarczy wzbudzic w nim poczucie winy, powtarzac z wyrzutami ze nie spodziewalam sie tego po tobie, zawiodles mnie na calej linii i nie odzywac sie dlugi czas. Powtarzac to bardzo czesto i chodzic naburmuszona. O seksie moze zapomniec. Seks to nagroda po pierwsze gdy zrobi jak my chcemy a po drugie gdy nas przeprosi za to ze zachowal sie wobec nas niestosownie :-) Jak cos zrobi nie po naszej mysli kilka razy nalezy powtorzyc to co zle robi typu " AHA, TO MYSLISZ ZE JA TOBA MANIPILUJE ? " i pozniej mowic nalezy ze nas zawiodl, ze pozaluje tego, ze nas nie kocha, ze zmienil sie . A jesli jakis kolega waszego faceta powie że on jest niby pantoflarzem i ze my go trzymamy pod pantoflem nalezy obrazic sie na tego kolege i oczekiwac aby nas przeprosil za taka obraze. Poza tym facetowi nalezy wmawiac ze nie ma pantoflarzy bo tak mysla tylko debile, a facet taki po prostu kocha swoja kobiete i to nie jest pantoflarstwo tylko normalna rzecz :-) Nalezy wszedzie z facetem chodzic a jak chce gdzies isc sam bo ma jakas impreze meska z kolegami to wystarczy strzelic focha i mowic ze nie spodziewalo sie tego po nim. Mozna tez powiedziec ze np moj ojciec nigdzie bez mamy nie wychodzi, no ale on ma klase i dlatego nigdzie bez swojej kobiety nie wychodzi :-P To sa tylko przyklady, ale uwierzcie mi ze dzialaja :-) A jakie wy sposoby uzywacie by facet byl wam potulny i by pod obcasikiem siedzial ? :-)

Gość Karinka lat 26
Zapomnialam dodac, ze nalezy jeszcze okazywac wyrazna dezaprobate na pomysly spotykania sie waszego faceta z kolega ktory nazwal go pantoflarzem bo to sie moze jeszcze zle skonczyc. Jak bedzie chcial isc na spotkanie z nim to nalezy wzbudzac w nim zazdrosc mowiac ze idzie sie z kolezanka np na piwo i na pewno tam beda was podrywac. Jak facet na to nie zareaguje nalezy mowic cos w rodzaju ze jemu juz na mnie nie zalezy bo nie zwraca uwagi na to ze bede podrywana. I oczywiscie standardowy foch :-) Jesli jednak sytuacja wywinie nam sie spod kontroli i facet jednak pojdzie na takie spotkanie z kolega, nalezy mu takie spotkanie "uprzykrzyć". Co chwile sms, i telefony a pozniej do niego wyrzuty ze nie odbiera, nie odpisuje, widocznie ma mnie juz gdzies. A jak powie wam ze przeciez byl na spotkaniu a ty co chwile pisalas, alezy walnac focha i powiedziec w stylu TO JUZ WIECEJ NIE BEDE DO CIEBIE PISALA LASKI BEZ SKORO TAKI CHAM Z CIEBIE. Po spotkaniu nalezy zachowywac sie wyjatkowo nieufnie i mowic ze pewnie kolega namawial go na zerwanie ze mna i jak chce moze to zrobic droga wolna. Uwierzcie mi, moze to wygladac conajmniej dziwnie a na pewno kontrowersyjnie, ale to dziala :-) Ja dzieki temu trzymam swoich facetów pod pantoflem i robia to co ja chce :-) I jeszcze jedna rada - zapamietajcie, to faceci sa dla nas a nie my dla nich :-P

Gość ja mam wszystko
co chcę dzięki mojemu urokowi osobistemu, zrozumieniu drugiego człowieka , empatii, a przede wszystkim napotkaniu z życiu tego właściwego człowieka, który ma podobne cechy...... Może mój sposób nie jest prostszy - ale na pewno dłużej działający! :-)

Doprawdy -> podpisuję się pod tym co napisałaś :) Autorko w mojej opini twoje sposoby są durnowate idziałać będą tylko na durnia,a seks w nagrodę to już kretynizm do potęgi entej:P Ale młoda i głupiutka jeszcze jesteś i nie dostałaś porządnie po tyłku,co jednak nieuchronnie cię czeka bo na pewno trafisz na takiego manipulanta jak ty,który cię wykorzysta i księżniczkę w tyłek kopnie.:D:D:D:D:D:D

Gość KARINKA ...
widzę, że na siłę szukasz kogoś i dlatego jesteś taka sfrustrowana ... Pamiętaj nigdy nikim nie wolno manipulować, a poza tym twoje rady to zwykły stek kompletnych bzdur nie mających nic wspólnego z życiem Nikogo do niczego nie mozna zmuszać ... zapamiętaj to sobie ... takie nędzne cwaniactwo jakie nam serwujesz w swoim wykonaniu daleko ciebie nie zaprowadzi ... staropanieństwo masz jak w banku, więc radzę zaczni mysleć, bo myslenie wbrew pozorom nie boli :-D

I jeszcze jedna rada - zapamietajcie, to faceci sa dla nas a nie my dla nich tak, to faktycznie widac po tematach i wypowiedziach na forum ;-)

Gość KARINKA ...
widzę, że na siłę szukasz kogoś i dlatego jesteś taka sfrustrowana ... Pamiętaj nigdy nikim nie wolno manipulować, a poza tym twoje rady to zwykły stek kompletnych bzdur nie mających nic wspólnego z życiem Nikogo do niczego nie mozna zmuszać ... zapamiętaj to sobie ... takie nędzne cwaniactwo jakie nam serwujesz w swoim wykonaniu daleko ciebie nie zaprowadzi ... staropanieństwo masz jak w banku, więc radzę zaczni mysleć, bo myslenie wbrew pozorom nie boli :-D Pozdrawiam

Gość KARINKA ...
[Ja dzieki temu trzymam swoich facetów pod pantoflem i robia to co ja chce ] Co ty nie powiesz ? Pomarzyć zawsze możesz, ale dlaczego zaraz musisz o tym pisać nam ? Jesteś sama, samiutka jak palec i nie dziwię się ... Z taka idiotką jak ty nikt by nie wytrzymał, więc może zejdź na ziemię !!!!!!!!!!!!! TU ZIEMIA ... TU ZIEMIA ... !!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Karinka lat 26
Wcale nie jestem sama. Mam faceta i jeszcze sie taki nie urodzil ktoremu bym sie nie spodobala :-p Wiem, ze moze to zakrawac na zbytnia pewnosc siebie, ale niestety tak jest. Nalezy znac swoja wartosc i trzymac sie tego. wszystko mozna robic ale z umiarem. Ja wcale nie uwazam sie za ksiezniczke. Jak mozecie tak mowic:-o Nienormalni jestescie i tyle :-o Facet musi czuc respekt przed kobieta :-P tak jest u moich rodzicow. Tato pracuje i jest bardzo zaradny. Sporo zarabia bo jest na dobrym stanowisku. Moja mama dlugo nie pracowala bo chciala nacieszyc sie macierzyństwem. I siedziala w domu az skonczylam szkole srednia. W sumie ja tez tak chce, dziecka do przedszkola nie dam bo tam same choroby i wogole. Wole sama je wychowywac w domu a facet wtedy bedzie pracowac i zarabiac pieniadze :-) tak jak u moich rodzicow :-) Najlepsze przyklady wynosi sie z domu nieprawdaz ? :-)

Ja byłem psem... ale Bóg jeden wie czy moja partnerka myslała tak jak autorka topiku cz kierowała się innymi ideami...