Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mówcie o mnie co chcecie

fatalna zdrada

Polecane posty

w weekend zdradziłem swoją żonę, nigdy nie myślałem że do tego dojdzie, ale jednak. najgorsze jesst to, że zdradziłem ją z ostatnią osobą, którą bym w ogóle postrzegał w kategorii związków mężczyzny z kobietą. to moja kumpela z pracy, babka czterdziestokilkuletnia, 12 lat starsza ode mnie, rozwódka z dziećmi. żona pojechała do siostry, a ja do tej znajomej przykręcić półki, jej dzieci były u ojca. trochę nam zeszło, wieczorem zaproponowała po piwku, potem opróżniliśmy jeszcze butelkę wódki. ja chciałem dzwonić po taksówkę, ale ona powiedziała, że mogę spać u dzieci w pokoju, zaczęliśmy później oglądać film, przytuliliśmy się do siebie, dla żartów posadziłem ją na kolanach, a potem zaczęliśmy się całować i rozbierać. zrobiliśmy to dwa razy. rano gdy ochłonąłem brałem jeszcze u niej prysznic, przyszła do mnie i mnie całowała. ona w ogóle mi się nie podobała, celulit i te sprawy, a teraz ja nie wiem czy nie będzie w ciąży, bo zrobiliśmy to bez zabezpieczenia, a ona miała dni płodnie. co robić?

Gość no ten cellulit chyba
przewazył, co nie? 😴

Gość żonkaww8728991
zjebałeś. zegnaj żono, witajcie kłopoty

Gość ...MOOtyLEK...
I co chcesz uslyszec?Ze zrobiles co nalezy?Zdradziles i tyle. Teraz bedziesz musial poniesc tego skutki...czy powiesz zonie czy nie to twoja sprawa ale z pewnoscia jezeli nie powiesz to bedzie Ci zajebiscie trudno z tym zyc, nie bedziesz mogl jej spojrzec w oczy... twoja kolezanka z pracy jest w bardzo przyjaznej dla niej sytuacji, nikogo nie ma mogla sobie na to pozwolic(pomijam to, ze pewnie wiedziala, ze masz zone...)za to ty bedziesz sie teraz gryzl z wlasnymi myslami...jesli sie przyznasz wszystko bedzie zalezalo od Twojej zony...a wiem, ze zdrade BARDZO ciazko przebaczyc. Zycie...

Chooj jest ślepy to celulitu nie widział ale żeś ty bzykał się z babką,która ci się nie podoba to śmiech na sali:D:D:D:D:D:D:D:D Zahołdowałeś zasadzie : Chooju prowadź :D:D:D:D:D

Gość tralina
Obcą kobietę bez zabezpieczenia. Mam tylko nadzieję, że tej kobicie było dobrze :P.

Obojgu musiało być dobrze skoro pieprzyli się dwa razy :D:D:D:D

Gość tralina
Chyba ze dała mu drugą szansę :).

No,gdyby się nie spisał,to by mu pod prysznic nie właziła:D:D:D:D Aha chyba ,że to miała być trzecia szansa:D:D:D:D:D:D

Gość tralina
Może po prostu dobrze przymocował jej te pólki.

ej no! możliwe jest by kobieta 43 letnia zaszła jeszcze w ciąże po dwóch stosunkach? Jak mam ją traktować? Żonie nie zamierzam nic mówić

Masz to jak w banku:D:D:D:D:D no chyba,że Ty jesteś bezpłodny:D:D A swoją drogą wiedzą nie grzeszysz:D:D:D:D:D:D:D:D

Nie wiedziałem, że miała dni płodne, dopiero wczoraj mi o tym powiedziała

Kurwa przecież twoja głupota nie zna granic:D:D:D:D:D:D:D Ludzie nie wiedział ale fiuta pchał i pryskał palant w dziursko:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Jezu mój brzuch:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość termofor
teraz może Cie szantażować, no to chłopie wpadłeś

Gość frufru
masz pecha.

Gość chciala cie wrobic a ty durny
palancie sie dales :) Pewnie od poczatku wiedziala, ze ma dni plodne, bo dziwne, zeby dzieciata kobieta w tym wieku nie wiedziala kiedy je ma, a wiec pewnie zrobila to z premedytacja, bo jej sie podobasz i chce ciebie wrobic i miec. Ale kawal choooja z ciebie, tyle ci powiem. Chooojem sie kierujesz, bo chooojem jestes. Mam nadzieje, ze zona nie byla u siostry, tylko u zajebi-stego kochanka o zrobila to z nim nie 2, a 5 razy!

Gość czyli kolejny dupny mąż
mam nadzieję, że zaciążyła i teraz będziesz płacił za tego dzieciuaka i żonka się dowie i kopnie Cię w dooooopę ale może też kopnąć w chooooooja wybierz w co wolisz

Gość Pewnie ze na postinor jest
za pozno, a z goscia to debil jak stad w kosmos! I idiota jeszcze bez gumki sie bzyka z jakas stara dzieciata baba, ktora pewnie robi to co tydzien dla sportu. Chcialabym napisac, ze mam nadzieje, ze wlasnie zaszla z toba w ciaze, ale nie napisze dlatego, bo szkoda byloby mi tego malego dzieciatka, ale mam nadzieje, ze zarazila cie jakims syfem czy innym gownem padalcu. I wiesz co mnie w tym wszystkim najbardziej wkurzylo? Ze jej o tym nie powiesz, bo jestes j-banym tchorzem i boisz sie, ze nie bedzie kto mial ci prac gaci, skarpet, gotowac zarcia i sprzatac twoj syf, bo nie wierze, ze kochasz zona gnojku.

taaaa, bzykał się z babka z pracy po pijaku i oczywiscie ONA MIAŁA DNI PŁODNE. No ale że na ten cellulit się skusil to już nie pojmuję :)

"ej no! możliwe jest by kobieta 43 letnia zaszła jeszcze w ciąże po dwóch stosunkach?" - ba, mozliwe jest że zaszła nawet po jednym :P "Jak mam ją traktować? " pytanie, jak ona teraz potraktuje ciebie :P "Żonie nie zamierzam nic mówić" bo z ciebie wygodnicki fiutas

Gość gość na kafe
Chciałeś to zrobiłeś.

Gość moze i provo ale kurde
zeby na sam pomysl wpasc, zeby takie provo zakladac to tez trzeba miec niezle naj-e-bane z glowie.

mnie się wydaje że nas poniosło po akoholu, bo po co miałaby mnie w coś wrabiać? skoro nigdy wcześniej nic między nami nie było. a możliwe jest by jednak nie była w ciąży?