Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mówcie o mnie co chcecie

fatalna zdrada

Polecane posty

Gość waterflow
Inna taka: seks z kimś to nie jest przypadek :-D Czego mu współczuć? Braku myślenia, czy braku zasad?

Gość mówcie o mnie co chcecie
I okazało się że jest w ciąży... Żyć mi się odechciewa....

Gość olallalala
cos mi się wydaje ze ona to specjalnie zrobila!!! Ale sam jestes sobie winien

gratuluje . zona powinna cie w dupe kopnąć palancie xDDD masz teraz zrujnowane zycie idz przeruchaj jeszcze pare 40 latek bez zabezpiecznia zdradzaj do wol i;]]]

Gość nooo nie wyytrzymam
ooo kurwa ale marna prowokacja ;-) test ciążowy sie robi najwczesniej po 6 dniach od zaplodnienia debilu a nie od stosunku :-) no chyba ze dzis miala dostac okres i chooojowo wtedy trafiłes :-) albo cię wrabia matole :-) jasne juz facet w tej syutacji nie ma co robic tylko pisac na kafe....

Gość Przodownica pracy i czynu
ale w jednym poście z dnia 5 marca pisze że dopiero za kilka dni będzie mogła zrobić test, więc tu nie widzę żadnego błędu ani problemu. czy rzeczywiście ktoś był tak głupi czy to zwyczajnie chroa prowokacja to już inna sprawa

Gość uuuu...
....uuuuuuuuu :-)

hhmm no i jak? wiesz co? mnie sie wydaję że to jakas ściema ze strony tej kobiety... która 43 latka z dwójką dzieci pali się do zostania matką (samotną) w tym wieku? zwyczajnie znalazła łosia :-P zaproponuj kasę na zabieg, coś mi sie tu wydaje że o to jej chodzi :-) będzie trochę robiła scen ..ale w koncu weźmie. Coś tu śmierdzi-najpierw się pieprzy a potem mówi że miała płodne? Nie była chyba pijana do nieprzytomności-nie pchałeś chyba w "trupa'? Myślisz ze to tak prosto zrobić dziecko :-) ?? I nie pierdolcie o współodpowiedzialności i moralności w takim przypadku, bo w takim razie to - gdzie ona miała wyobraźnię? :-0 no i poproś o wydruk usg tam jest widoczny wiek ciąży, albo sam z nią idź na usg :-) pogadaj z lekarzem także o możliwej dacie poczęcia :-) nooo chyba ze się jeszcze z innym bzykała np dzień wcześniej :-) i uświadom, że zrobisz testy na ojcostwo :-) no i o ile nas nie wkręcasz to pozdrawiam :-)