Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

QQłKo

Mili ludzie są niebezpieczni !

Polecane posty

Wiele razy przekonywałam się, że osoby zawsze miłe, uprzejme, cierpliwe i sympatyczne plus s p o k o j n e są albo: a. tyranami w domu, b. fałszywe i przebiegłe c. dolega im jakaś przypadłość psychiczna Nie mówię tu o osobach miłych i do tego otwartych, \"głosnych\", żywiołowych Także uwaga na Panią Miłą lub Pana Miłego... \"Cukier dość słabo krzepi a pzy tym paskudnie się lepi\"

Gość csdcsdfc
Jeśli przypadłością jest znajdowanie w każdym jakichś jego racji i szacunek do każdego, z jednoczesnym nieemocjonowaniem się czyimiś sprawami, wadawmi czy zaletami, to ja na taką przypadłość cierpię co się objawia w ten sposób że jestem spokojna i miła. :) Dziękuję za uwagę.

a jak. ja tam wolę kopać niż po główce głaskać

Gość ale głupia jesteś
wsytd

Jestem obrzydliwie miła, spokojna, cierpliwa itp. tak więc zgadzam się z tematem i z dumaniami założyciela tematu.Mam tę drugą stronę, która jest tu przytoczona aczkolwiek moje \"skrzywienie psychiczne\" jest nieco inne niż przykłady wymienione ;). Wiecie co jest najgorsze?? Ja to lubię!

a pewnie, że jestem głupia, jakbym była mądra, to bym nie siedziała na cafe i nie snuła teorii spiskowych! pamiętajta, że to moja opinia

Wirująca w deszczu, wcale a wcale zdziwiona nie jestem..... :/

Gość chce przeklinac
pierdolcie sie spedaleńcy :D