Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość murgrabia ferdynand

Ciąza

Polecane posty

Gość murgrabia ferdynand

pomózcie mi bo nie wiem jak mam to zniesc :o z moją dziewczyną sex uprawiamy od około 4 miesiecy. Ona panicznie boi się ciązy i co miesiac jest to samo - okres spóznia sie o dwa dni i juz panika, obwinianie mnie o to ze zrobiłem jej dziecko, atmosfera nie do zniesienia :o Uzywamy prezerwatyw, kilka razy kochalismy sie bez zabezpieczenia, ale nie bylo wytrysku. Moim zdaniem szans na ciąze nie ma, a ona wmawia sobie, ze na pewno jest w ciązy :o jak z nią postepowac, zeby wybic jej z głowy tą fobie?

Gość żonkaww8728991
niech zacznie brać tabletki antykoncepcyjne. Mysle że to rozwiązałoby chociaz w małym stopniu jej problem. Wtedy nie trzeba na ścisłość używac prezerwatyw a jest ochrona ponad 90%

Gość murgrabia ferdynand
ze wzgledow zdrowotnych tabletki nie wchodzą w grę :(

Gość żonkaww8728991
wiele dziewczyn reaguje podobnie. to kwestia psychiki i jesli ona sobie z tym nie poradzi to my tymbardziej Wam nie pomozemy. Mysle ze podstawą to dopuscic do siebie mysl ze jesli sie wspolzyje jest realna szansa na ciążę, ale można temu zapobiegac poprzez zabezpieczenia. Nie ma wytrysku, jest prezerwatywa= nie ma ciąży. Uświadom to jej.Jesli jeszcze sama do tego nie doszła.:)

Gość żonkaww8728991
Swoją drogą musi to być męczące takie comiesięczny alarm i panika. :)

Gość murgrabia ferdynand
jesli ona dopusci do siebie tą mysl, to gotowa przestac nawet uprawiac sex, bo ciazy boji sie panicznie. Nie przemawia do niej ze jesli nie bylo wytrysku, a uprawialismy sex bez zabezpieczenia, to ryzyka ciazy w zasadzie nie ma. ale okres jej sie kilka dni spozni i juz panika i tragedia :o męczące to jest, nie chce jej stracic, ale denerwuje mnie to :(

Gość murgrabia ferdynand
26

Gość frufru
nie uprawiaj seksu bez zabezpieczenia i nie bedzie paniki.

Gość murgrabia ferdynand
nikt?

26 i tak wariuje ? :o pogadaj z nią na spokojnie, jeszcze raz wytłumacz bo jak tak dalej będzie to .... nici z seksu :P

Też bym panikowała gdyby się zdarzyło \"kilka razy bez zabezpieczenia\" :O 1. Kup na wszelki wypadek postinor i trzymaj w szufladzie, żeby nie było paniki jak guma pęknie. 2. Nie bzykaj się bez zabezpieczenia, bo stosunek przerywany to żadna antykoncepcja. 3. Po stosunku dmuchnij do zużytej prezerwatywy i sprawdź czy z \"balonika\" nie uchodzi powietrze... wtedy będziesz miał pewność, że nic nie pękło (chociaż jak pęka, to się ponoć wie od razu ;) )