Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

P1003

Dowiedziałem się że narzecona spała z murzynem zanimmniepoznałanibytakzciekawośc

Polecane posty

Gość tylko która bedzie chciała
nacjonalistę?😴

Piszecie o sporadycznych przypadkach jednym na 100000 hehe

Gość to już wolę lewaka
niż nacjonaliste

Gość kici kici aj jaja
a tobie cioto, latynoski i kobiety innnych narodowosci smierdza ?

Gość prawieczek poki co
to tylko piszesz o tym a efektów u ciebie dalej nie widac.:P:P:P

Gość biały rasista
mam już swoją niunię, jest bardzo atrakcyjną kobietą, a i mi nic nie brakuje, bo chłop jak dąb jestem, na siłownię chodzę, ciało mam w tatuażach i wszystkie cizie się do mnie kleją :classic_cool: dobry wygląd, dobra praca robią swoje i miałem z czego wybierać, więc nie jestem desperatem, który by wziął laskę, która spała z murzynem

Biały rasisto gratuluję Ci po raz drugi bo mi się zdawało, że kobieta powinna się szanować, a nie byc w miare porządna, no ale cóż nacjonalista to nacjonalista nie będę tu obcować z Twoimi poglądami. Panie P powiedz mi jeszcze, że ta jej błona właściwie wyskakiwała na zewnątrz?? Człowieku rozmawiasz z kobietami, które posiadają, posiadały coś takiego jak błona dziewicza więc nie potrzebujemy wypisywać Ci czegoś co gdzieś przeczytałyśmy!

Gość przeciez biały
gustuje w ciziach i niuniach to od takich mozna wymagac tylko "w miare porządności" bo chyba nie szacunku.:D:D:D

Gość biały rasista
nie jestem święty, moja kobieta też miała facetów przede mną. jest porządną, ale daleko jej do cnotki i mi z tym bardzo dobrze. jak się chce atrakcyjnej kobiety, to trzeba się z tym liczyć, że już raczej mogła kogoś mieć

Biały rasisto z Twoich wczesniejszych postów można wywnioskować, że nie jesteś w związku.A co do opisu Twojego wyglądu to nie mam żadnych wątpliwości, że kleją się do ciebie właśnie cizie ... :]

Gość biały rasista
jestem nacjonalistą i do tego rasistą, na dodatek wiele poglądów mam wspólnych z neonazistami. mi z tym dobrze, mamy wolność poglądów w Polsce. chociaż jeden plus z tej pieprzonej demokracji

Gość biały rasista
dzisiaj w związku jestem, jutro mogę nie być. znam związki na wylot, pewności nie ma żadnej, ale to nie powód by odmawiać sobie spotykania się z pięknymi kobietami

Przecież nikt tu nie chce negować Twoich poglądów, uważaj sobie co chcesz. Ale ciesze się, że mój partner oczekuje ode mnie troszeczkę więcej niz ty od swojej cizi. :)

Sam sobie zaprzeczasz, tak więc jeśli jakaś kobieta spotyka się z murzynem i uważa go za pięknego to nie powód, żeby na nią najeżdżać. Czyż nie takie przesłanie niosą Twoje słowa, z tym, że dotycza kobiet??

Gość znasz zwiazki na wylot
Ciekawe - to znaczy że żyjesz już ile - 100 lat? Ile związków miałeś okazję obserwować: 10, 100, 1000, 1000000 ? Ludzie są w chuj różni, i tak samo różne są związki między nimi - powiedzenie że znasz związki na wylot, to tak jak pwiedzieć że znasz amerykanów na wylot, bo spotkałeś z 10 w swoim życiu.

Gość biały rasista
ja mam sypiające z murzynami głęboko i to bardzo, tak głęboko, że nie związałbym się z taką. one mają prawo sypiać z murzynami, ja mam prawo mieć poglądy white power

Gość biały rasista
a wymagania co do kobiet mam naprawdę duże, bo jestem wykształcony, mam dobre stanowisko i moja kobieta musi sobą coś reprezentować

Widzisz potrafisz cos sensownego powiedziec... Ja nie zgadzam się z Twoimi poglądami, ty masz w dupie kobiety które spały z ciemnoskórymi, ale to nie powód, żeby je z góry objechać. Do cholery żyjemy w wolnym kraju.Nikt Ci nie każe z nimi sypiać, ale nie masz prawa publicznie mówić: o tak ta kurwa bo jebała się z murzynem. Przecież to gówno prawda?! Ile polek jest ze szmaconych a nie spała z żadnym ciemnoskórym, żółtoskórym czy do cholery zielonym??Multum! No chyba jednak one nie są tak wysokie skoro ma być w miarę porządna, a status społeczny ma nie wiele wspólnego z wyborem partnera.

Widzisz potrafisz cos sensownego powiedziec... Ja nie zgadzam się z Twoimi poglądami, ty masz w dupie kobiety które spały z ciemnoskórymi, ale to nie powód, żeby je z góry objechać. Do cholery żyjemy w wolnym kraju.Nikt Ci nie każe z nimi sypiać, ale nie masz prawa publicznie mówić: o tak ta kurwa bo jebała się z murzynem. Przecież to gówno prawda?! Ile polek jest ze szmaconych a nie spała z żadnym ciemnoskórym, żółtoskórym czy do cholery zielonym??Multum! No chyba nie są zbyt duże skoro kobieta ma byc tylko w miarę porządna!A status społeczny nie wielkie ma znaczenie w doborze partnera, bądź ma indywidualne.Wybacz, ale ja Cię już wrzuciłam do mojego worka opiniotwórczego i zapewniam Cię, że nie przełożę Cię do żadnego innego :)

Oo widzę, że tworzymy teraz nową teorię, a mianowicie wszystkie sypiające z ciemnoskórymi są psychiczne... O raju w domu Cię nie kochali czy jak ?? :) A nimfomanki są zdrowe z Twojego punktu widzenia?? Tak o, mnie to ciekawi??

Gość biały rasista
w miarę porządna, bo świętej nie szukam. sam mam wiele na sumieniu i nie chodzi tylko o sex. zdarzało mi się bić, prowokować awantury, czy przebić wrogowi opony w kołach. sam spałem kiedyś z kobietą po dość krótkim czasie spotykania się, wiec jak sama widzisz nie wypadałoby mi wręcz szukać cnotki. jednak rasistą jestem i z panią mającą wcześniej kontakty z murzynem nie mógłbym być

Gość biały rasista
dla mnie od seksualności kobiety ważniejsze są jej intelekt, to co ma w głowie, jej klasa, jej wygląd, sposób bycia, mądrość życiowa i ten błysk w oku