Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Basia 1001

Suknie kupić, wypożyczyć czy lepiej uszyć ? Co jest tańsze ??? Co polecacie?

Polecane posty

Gość Basia 1001

Może się któraś z Was oriętuje ile kosztuje szycie sukni ? Myślę o prostej, w zasadzie bardzo prostej sukni.. bo nie lubię tych wszystkich udziwnień i pomponów :) A może wypożyczała któras z Was? Ile to kosztuje ??

ja szyje suknie ktora w salonie kosztuje 4500 zl suknia szyta bedzie mnie kosztowala okolo 1700 zl poki co bylam juz na pierwszej przymiarce i nie jestem zaniepokojona a postanowilam szyc bo wydawalo mi sie za duzo te 4500 na suknie na jedna noc, najwazniejsza noc co prawda w zyciu ale mimo wszystko to tylko jedna noc, i prawie 5 tysiecy na suknie... ale mowie a sobie a kazdy decyduje za siebie wiec przykro mi ale sama musisz wybrac ;)

Gość Basia 1001
No sporo 4500zł to spory wydatek...mnie nie zależy na super sukni...Chce miec bardzo skromną i prostą suknię.

Gość eloonka
Ja mam do sprzedania piękną prostą suknię firmy Cymbeline-model Miracle :) Zdjęcia i szczegóły oferty tutaj :) http://abcslubu.nazwa.pl/forum/viewtopic.php?t=3737 To już chyba najprostszy model z możliwych, ale przecudny :) nie zamieniłabym go na żaden inny :)

ale ja mam bardzooo prosta, az tak ze panie ktore mi szyja namawiaja mnie na jakies ozdobienie sukni, a ja nie chce, ona ma tylko kwiat przy tronie ale lejacy sie z suknia bo z tego samego materialu z tafty i naprawde zadnych zupelnie udziwnien niestety w cymbeline takie ceny :p

Gość 111111111111111111111111
oriENtuje

Gość Basia 1001
Są suknie za 4500zł, i są takie za niecały 1000zł. Mnie chodzi o najtańszą wersję...