Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troche wystraszona

Ciąża a tabletki anty??

Polecane posty

Gość troche wystraszona

CZy któras z dziewczyn zaszła w ciąze biorąc tabletki anty?? jak jest wtedy z okresem??pojawia sie czy tylko plamienia??? od tygodnia mam dziwne pobolewanie podbrzusza (raz zdarzyło mi sie zwymiotowac tuz po zarzuciu tabletki) - wizyta u gin dopiero w poniedziałek i troche sie stesuje Prosze o odpowiedz

Gość może rzucić jej ulubioną
ciąża nie boli :) Poza tym skoro bierzesz tabletki tak, jak powinnaś, to nie mów że to ciąża. Jeśli faktycznie okres się nie pojawi to zrób test. Ale właśnie brak okresu jest pierwszą oznaką ciąży a nie jakies bóle :)

Gość abamka
jeśli tabletke zwymiotowałaś to jest takie prawdopodobieństwo ponieważ wtedy nie masz takiej gwarancji moja sis zaliczyła wpadke ale przy używaniu plastrów ewra miała grype jelitową niestety poroniła

Gość może rzucić jej ulubioną
no tu już pojechałas po bandzie koleżanko... Co ma grypa jelitowa do plastrów???? Przecież ich nie łykasz

Gość kasia211
ja zaszlamw ciaze przyjmujac tabletki anty "yasmin" imam juz prawie 10 miesieczna coreczke, nie mialam okresu ani plamien , dowiedzialam sie ze jestem w ciazy w 7 tygodniu

Gość kasia211
wlasnie w 7 tygodniu pojawily mi sie mdlosci

Gość troche wystraszona
kasia 211 - no wlasnie mi o to chodziło czy jesli jest juz ewentualna ciaza (w trakcie brania tab.) czy pojawia sie okres-dzieki

Gość gośka_20
cześć! mam taką dziwna sprawę. Biorę tabletki antykoncepcyjne regularnie, nie pominęłam żadnej a jestem na nich już 5 miesięcy. Tylko, że tym razem w czasie przerwy i po niej nie pojawił mi się okres.. kochałam się z chłopakiem w grudniu, rano mam mdłości, dziwne uczucie w brzuchu, zawroty głowy... Czy to możliwe, że zaszłam w ciążę? wiem, że raczej nie jesteście ginekologami ale może wiecie coś więcej ode mnie.