Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emicut

jaka kolejnośc rano?

Polecane posty

Gość emicut

Gdy dziecko budzi sie i woła płaczem, od czego zaczynacie? napierw sprawdzacie czy ma mokro i przewijacie ?potem karmienie piersią czy tam z butli...a potem przemywacie watką paszki, buzię, oczka, rączki - taka toaletka.Czy tak to wygląda? I potem przebieracie z nocnego ubranka -śpioszków i pajacyka w co? rajstopki i body ?czy tez w jakies inne pajacyki do codziennego uzytku?pytam o małe dzieciatka.

Gość emicut
czyli najpierw wyciagasz i karmisz, a jak ma cała pieluszke mokra z siku i kupy? to mimo to napierw karmisz?

Gość ja tez najpierw daje jesc
a pozniej przewijam i przebieram no i poranna toaleta . nawet jak zrobi rano kupke to najpierw butla a potem przewijanie ( oczywiscie to poranna kupka ) - zanim bym przewinela to mala zakrzyczala by sie z glodu . no ale jak wiadomo kazde dziecko jest inne - jesli nie domaga sie odrazu jedzonka to mozna najpierw przewinac .

Gość owtsnyzreicam
pieluszke zmieniam, myje bobasa, kremik, jesc i dalej spac ;) potem przebieram ma 6m a spioch niesamowity z niej:) ciekawe jak dlugo bedzie mi tak fajnie spala nie przyzwyczajam sie bo nigdy nic nie wiedomo ;)

Gość ja tez najpierw daje jesc
bo 5 min z kupka w pieluszce to nic zlego sie nie stanie - przynajmniej moja nigdy nie miala odparzonej pupy ( zawsze na noc pupcie porzadnie smaruje kremem BAmbino )

Moj robil kupe dopiero po jedzeniu wiec najpierw cycek pozniej reszta. Jakby byla na odwrot, to wolalabym przebrac niz 5 min w kupie lezec.

Gość emicut
dziecko karmi się z 30 min więc dziecko podczas karmienia lezało tyle czasu w kupie? chyba najpierw lepiej przebrac i potem karmic juz w w ygodnej czystej pieluiszce

Gość moja ma 8 mc i jest na butli
a mleko wypija w 3 min - wiec tyle czasu moze polezec w tej kupie prawda ? ( choc nie zawsze co rano jest od razu kupa ) i naprawede dupcia sie jej nie oparza z tego powodu . gdybym od razu nie dala jesc to ze zlosci by sie zaniosla - a to juz jest niebezpieczne . No a te co karmia piersia to fakt lepiej najpierw przewinac - bo tyle czasu w kupie to dupcia moze niezle sie odparzyc .