Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzyciell

MARZĘ o dziewczynie która jest

Polecane posty

Gość marzyciell

mój ideał 1. dłuuugie ciemno-brązowe, czekoladowe włosy 2. ciemne oczy 3. nielubiąca solarium 4. lubiąca JAKĄKOLWIEK alternatywną muzykę 5. wzrostu ok. 165 6. z okrągłym tyłeczkiem 7. szczupłą, bądź 'normalną' 8. lubiącą filozoficzne rozmowy np. o życiu, śmierci, religii 9. lubiąca robić spontaniczne, czasem głupie rzeczy ;> 10. mająca WŁASNE zdanie na każdy (no może prawie) temat czy jest pani która spełnia wszystkie te punkty? po ile wy spełniacie?;p jest sens szukać mojego ideału?

Gość fhdjeu
jest..ja taka jestem ;P

a na ktory temat nie moze miec "wlasnego zdania"?? buahahhhaaaaa

Gość
Ja spełniam poza kolorem oczu - tyle, że jestem mężatką :D

Gość marzyciell
na zaden temat z wyjatkiem robienia posilkow. Tu mozesz miec wlasne zdanie, co zrobisz na obiad :classic_cool:

Gość Agataaaaaa
może powiedz jak Ty wyglądasz i jakie masz cechy charakteru :D

Gość
no właśnie - powinieneś napisać co Ty masz do zaoferowania dziewczynom i co rozumiesz przez pojęcie muzyki alternatywnej ? :D

Gość marzyciell
mam na myśli dziedziny w których niekoniecznie trzeba być obeznanym np. Formuła 1, czy sport.. po co jak ją to nie interesuje np. ? chodzi o to żeby nie była we wszystkim bierna, i żebym nie czuł się jak z warzywem które tylko stoi i ładnie wygląda ;p p.s. zielonookie blondynki ostatecznie też dopuszczam ;)

Gość fgwer
O, te pozytywy pasują do mnie. Ale mam też inne cechy, więc się nie pcham. :D

Gość Agataaaaaa
masz kompleksy i szukasz ideału na kafeterii, oh pięknisiu :D

moze ty sam jestes warzywem, ktory "stoi" - i to w dodatku tylko od czasu do czasu :)

Gość marzyciell
muzyka alternatywna- tzn. żeby nie lubiła tylko rąbanki w stylu techno i disco, a lubiła coś w stylu chociażby rocka, jazzu, klasycznej czy metalu nawet ;) nie wiem czy to dobrze ująłem ale mam nadzieje że wiecie o co mi chodzi co do podawania własnej reklamy uważam że jest to niepotrzebne bo nie szukam nikogo za pośrednictwem kafeterii chcę wiedzieć tylko czy takie dziewcyny istnieją i gdzie je znaleźć ;) ale jak chcecie wiedzieć - to jestem wysokim, przystojnym szatynem o jasnoniebieskich oczach ;)

Gość
no jasne,któż by szukał na kafeterii :D Takie dziewczyny można znaleźć wszędzie. Idź na jakiś koncert rock-metal, co druga tak wygląda. Gorzej z inteligencją bo metalówy są czasami równie puste jak solarki - niestety. Ale można założyć że jeżeli coś studiuje to już IQ ma odpowiednio wysokie :D

Gość Agataaaaaa
jak ktoś chodzi od czasu do szasu na solarium to jest tępy?, co to za idiotyzm?