Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhhhhhhhhhhhh

Czy zauważyliście taką tendencje....

Polecane posty

Gość hhhhhhhhhhhhhh

że na tych wszystkich forach dyskusyjnych, kobiety najczęściej podają wzrost w centymetrach 170-175 i wagę zazwyczaj 50 kg [czasami nawet niższą]. Zastanawiam się jak chodzę po mieście gdzie te kobiety są ?? Przecież one muszą być bardzo szczupłe. A w rzeczywistości takie kościotrupy się nie spotyka tak często tylko normalne "zdrowe" kobiety ... :)

Gość hhhhhhhhhhhhhh
??

Gość hhhhhhhhhhhhhh
to jakie Ty masz wymiary ?

Gość mozart
ja mam 1,70 wzostu, w talii 83 w biodrach 103. Wiem ze to ni esą idealne wymiary, ale chciałabym poznać opinie facetów na temat mojej figury. Czy lubicie kobiety z duzą pupą?

Gość hhhhhhhhhhhhhh
i mam jeszcze takie pytanko to skoro Ty ważysz 50 kg to ile powinna ważyć dziewczyn np. co ma 155 -160 ?

Gość Z wiarą niezalogowany
Mam koleżankę 178 cm i 50 kg. Małe piersi(a raczej ich brak) i mały tyłek. :O Choć akurat małe tyłeczki sa fajne. :)

Gość przesadzacie
ja mam tak samo i nie uważam sie za kościotrupa o wiele ważniejsze są chyba wymiary

Gość hhhhhhhhhhhhhh
jestem facetem i zastanawia mnie skoro wy ważycie po 50 kg to ile te biedne niskie powinny ważyć 30 ??? a poza tym moja siora ma 160 i waży 50 kg i nie uważam żeby była gruba nie chce tu wyjść na jakiegoś zboczeńca ale ma duże piersi dużą okrągła pupę płaski brzuch wcięcie w tali takie kobiety mi się podobają. A ona głupia chce się odchudzać :O

Gość Martusia999999
to ja tez zapytam, ile ja powinnam wazyc majac 152cm?? ja bym powiedziała ... 45-50 kg a ile ważysz ?

bez przesady, nie chce miec 4 na poczatku;O szczerze to nie mam bladego pojecia ile. na pewno wiecej niz 49kg na pewno mniej niz 56/7??;]

Gość przesadzacie
słyszał ktoś o BMI, policzcie sobie ile powinniście ważyc a nie zadawac głupie pytania "ile powinam ważyc"

Ja uznaje za dobry przedział wagi od 50 do ok 60kg :) Dziewczyna wtedy jest w sam raz - oczywiście to moje zdanie. A te niższe dziewczyny, no cóż... moja koleżanka ma 1,52cm i chciała ważyć 45kg a ma 23lata.

Gość klamereczka
To nie wiem gdzie mieszkasz, bo ja na ulicach widze mnostwo zachudzonych dziewczyn ,ktore mysla, ze sa takie seksi. Malo ktora ma nadwage.

Gość klamereczka
ja mam 176cm wzrostu i 50kg Wspolczuje i to bardzo:O

przesadzacie ---------- z punktu widzenia zdrowia takie BMI dużo mówi, ale prawda jest taka, ze skala ma duży przedział i to czy ktoś czuje się szczupło to już subiektywna sprawa :)

Gość przesadzacie
i dlatego uważam że dziewczyna 170cm i ważąca 50 kg nie jest wychudzona, ja ty mam i nie czuje za chuba-wręcz przeciwnie

klamereczka To nie wiem gdzie mieszkasz, bo ja na ulicach widze mnostwo zachudzonych dziewczyn ,które myślą, ze są takie seksi. Malo ktora ma nadwage. Więc wydaje ci się, ze każda szczupła od razu chodzi z głową w górze i uważa, że jest seksi? Jestem szczupła - to fakt, ale to nic nadzwyczajnego, równie dobrze mogłabym ważyć 15kg więcej, i co z tego? normalna sprawa

Gość hhhhhhhhhhhhhh
nie mieszkam w dużym mieście być może tu nie ma takiej presji jeszcze. No ale tak czy siak nie uważam, żeby kobieta która wygląda jak kościotrup była seksi sorry jeśli kogoś uraziłem :O Bzykałem się kiedyś z taką szczupłą bardzo i wbiła mi wszystkie kości jakie miała w ciało :O a ja nie jestem grubasem, raczej budowy muskularnej.

Gość klamereczka
Ty nie jestes szczupla. Szczuplosc jest zdrowa i jak najbardziej ok. Ty jestes chodzacym szkieletem.

Gość hhhhhhhhhhhhhh
klamereczka ja mam 176cm wzrostu i 50kg Wspolczuje i to bardzo komu przepraszam współczujesz ?

Gość hhhhhhhhhhhhhh
klamereczka sorrki już rozumiem zamieszałem się :D

Gość przesadzacie
i jaki z tego wniosek?

Gość klamereczka
Nie znam Cie, ale mierze dokladnie 176cm i przy wadze 55kg jestem strasznie chuda i jak siedze, to czuje kosc ogonowa. Nie wierze, ze przy wadze 50kg nie jestes mega wychudzona.

klamereczka Nie znam Cie, ale mierze dokladnie 176cm i przy wadze 55kg jestem strasznie chuda i jak siedze, to czuje kosc ogonowa. Nie wierze, ze przy wadze 50kg nie jestes mega wychudzona. no wiesz co? :) tylko 5 kg różnicy :)