Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szokujaceniejest3

co sądzicie o tym?

Polecane posty

Gość szokujaceniejest3

Moja znajoma opowiadała, ze w gazecie napisali, ze ktos tam zabił psa w lesie i go tam zostawił.No i powiedziała, sama bym zrobiła temu co tego psa zabił, to samo? Moim zdaniem jest nienormalna, oki rozumiem Gosciu powinen zostac ukarany, ale co ona zabiłaby człowieka za psa?

Gość szokujaceniejest3
tez byscie go zatłukli?

Gość szokujaceniejest3
jak zatem ukarac takiego człowieka ktory znecał sie na zwierzeciem i zabił go?

Gość szokujaceniejest3
KAZDY SąDZI PO SOBIE KCIUKIEM, SMIEM WATPIC W "TWOJą DOBRAC" skoro chcesz ludzi zabijac..faktycznie zwierzeta sa lepsze od takich jak Ty!

Gość do kciukiem
okropnie brzydka jestes i cholernie wrednie ci z oczu patrzy!

jakbym miala do wyboru uratowac z jakies katastrofy czlowieka lub zwierze, wybralalbym zwierzaka

Gość do kciukiem
skoro sądzisz, ze zwierzeta sa duze lepsze od ludzi, sama wg swojej opinii nie jestes od zwierzat lepsza, bo jestes czlowiekiem, a nie zwierzeciem, zreszta zwierzeta nie zabijaja w ramach odwetu, tak jak to Ty bys chciała zrobic, ale jedynie w celu przezycia to robia

Gość do kciukiem
DOKłADNIE,A GDYBYS TY BYłA TYM CZłOWIEKIEM ?:) w katastrofie, a jakis człowiek, wolał by uratowac małpe niz ciebie bbuhahaha ginęła bys zapewne szczesliwa:), ze ktos uratował zwierze a nie ciebie bo przeciez zwierzeta sa lepsze od ludzie ale macie nasrane we łbach ludzie!

nie filozuj mi tu , poza tym po co piszesz , to co ja wyzej napisalam? zwierzeta sa lepsze od ludzi. a brzydki to moze ty jestes, ja z pewnoscia nie:D

Gość do kciukiem
jasne ze brzydka nie jestes, ODRZACAJACA!ZERO KOBIECOSCI!OKROPIENSTWO, NIE TKNAł BYM CIE KIJEM. zreszta i tak wolisz zwierzatka:)

Gość do kciukiem
nie brzydka nie jestes!! jestes okropnie brzydka!!buahaha nie masz argumentow na to c napiłem dzidzio!:)wiec wylatujesz z filozofowaniem, filozofia to nauka o mądrosci:)wiec tylko kompelementa mi strzeliłas:)

Gość do kciukiem
A MYSLISZ, ZE GDYBY ICH ZABIC TYCH LUDZI?COS BY TO ICH NAUCZYłO? TO BYłABY TYLKO CZYSTA ZEMSTWA?ale ani to kontruktywne, ani pedagogiczne, powinni moim zdaniem, zostac zamknieci w klatce, takiej w jakie sa zwierzeta schronisku, troche bym im zagłodził, kilka razy lekko uderzył, ale lekko,troche pomeczył psychicznie..i potem powiedział, zobaczcie jak sie czuja dreczone zwierzeta, teraz wiecie jak! a smierci, to nic by ich nie nauczyła

ty sie naucz pojecia filozuj, to taki slang , wiesz? tak sie mowi, jak ktos chrzani jak potrzaskany. a takich gnoi zabic, niech umiera powolna smiercia:O

Gość do kciukiem
gnoi zabic?kobieta, z jakiej meliny nadajesz, uzywasz rynsztokowego języka,a mi mowisze, ze filozofuje..ze to niby obrazliwe, ze gadam pierdoły...wg ciebie to sa pierdoły, bo tego nierozumiesz!jak mozesz rozumiec skoro mowisz rynsztokowym językiem.. faktycznie w takim rynsztoku jak zyjesz, człowiek czlowieka zabija jak mu sie cos w nim nie podoba

Gość zuzanna_b
mojemu chlopakowi zaginal pies, 2 dni pozniej okazalo sie ze zagryzl go pies sasiada a sasiad zamiast odciagac swojego duzego psa przygladał sie bezczynnie. Wszystko widziala z okna sasiadka.

Gość do kciukiem
a gdybys sie dowiedziala, ze Twoj tesc zabił psa, to tez bys go zabiła w ramach odwetu???pytam?

ja mam normalna rodzine, unas sie zwierzat nie zabija, tylko je kocha:)

Gość niki 83
ja bym zabiła gnoja, osoba która nie posiada uczuć wyższych ( a taki włąsnie człowiek zabija psa bez mrugnięcia okiem) jest zagrożeniem dla społeczeństwa

Gość podziwiac tylko bo ja mimo
wszystko chyba bym nie potrafila, chociaz noz mi sie w kieszeni otwiera. Pewnie tylko bezsilnie bym sie poryczala. Slaba jestem, wiem :O

Gość do kciukiem
,,mów do d**y, to cię osra''

Gość podziwiac tylko bo ja mimo
i zgadzam sie z osoba o nicku "kciukiem".

Gość do kciukiem
"a gdybys sie dowiedziala, ze Twoj tesc zabił psa, to tez bys go zabiła w ramach odwetu???pytam?"

Gość do was wszystkich zakłamuchow
czyli wychodzi, ze wiekszosc was to ukryci msciwi zabojcy, a pewnie chodzicie do koscioła, a zapomnieliscie, ze w kosciele mowia, ze trzeba sie dobrem za zło odpłacac, a nie mscic!!!!juz o tym zapomnieliscie?buahhaha

Gość niki 83
ja bym zabiła gnoja, osoba która nie posiada uczuć wyższych ( a taki włąsnie człowiek zabija psa bez mrugnięcia okiem) jest zagrożeniem dla społeczeństwa

Gość do was wszystkich zakłamuchow
kciukiem (drak-queen@o2.pl) kciukiem@tlen.pl "ja mam normalna rodzine, unas sie zwierzat nie zabija, tylko je kocha " jasne, a czy to normalna rodzinka, w ktorej corka deklaruje chęc ZABICIA CZLOWIEKA, ktory zabił psa!??

odpowiedzialam juz:O a do w kosciele z 5lat juz nie bylam, takich bezuczuciowych gnoi trzeba tepic