Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cleanikgirl

Jestem załamana!! nienawidze fryzjeróW!!!

Polecane posty

Gość Cleanikgirl

bYłam dzisiaj u fryzjera podobno kur.wa najlepszego w moim miescie,zawsze nosiłam krotkie wlosy ,mam czarne same sie kręcą,zapuszczałam dwa dlugie lata bo wolno mi rosna,miałam juz tak troche dłuzsze niz do ramion i kur.wa poszłam do fryzjera zeby mi wycieniował bo mi sie szopa robiła i ta zjeb.ana idiotka obcieła mi na tzw krucze skrzydło czy cos wyglądam jak debil obcieła moje wlosy ktore tak hodowałam,jak ja opieprzyłam,ze nie chciałam scinac z długośći tylo wycieniowac to tylko strzeliła focha,bo ona miała wizje!!!!!!!!!!! pozniej probowała cos wynieciowac i efekt jest taki ze mam wlosy do ucha tak wystrzepione z tyłu ze ich prawie nie ma a długie z przodu jestem załamana wsyd mi wychodzic!!!!!!!!!!111 mam ochote zabic ta tepa idiotke!!

Gość wspolczuwam
teraz to juz Ci niestety zostalo pojscie jeszcze raz do fryzjera i podciac reszte na krotko

Gość Cleanikgirl
wiem,ze odrosna tylko zas bede musiała tyle czasu czekac z ta zjebana fryzura!!!!!!!!!!!!

Gość Xsaskksks
Można tylko zapytać, gdzie ty byłaś w trakcie jak ona ci ścinała te włosy. Z fryzjerką trzeba najpierw szczegółowo omówić fryzurę, a potem cały czas kontrolować jej pracę.

Gość Cleanikgirl
tak tylko ze ona wzieła je w kucyk i trach ! do poziomu ucha!! mowiłam jej ze zapuszczam i ze chce wycieniowac grzywke przyciac a ona ze spoko a pozniej ze mi bedzie ladniej w krotszych bo mam pulchna wizje i pisałam przeciez ze usprawiedliwiała sie tym ze miała wizje!

Gość dzidziii22
tez tak kiedys mialam - poszlam bo chcialam sobei zrobic trwałą to tam debilka mi na glowie zrobila barana -wlosy mi popaliła zd lugich wlosów wykruszyly mi sie wlosy do ramion-wygladalam jak stara malutka.

Gość Cleanikgirl
ja teraz wygladam jak tłusty debil z przodu a z tylu jak pedał;/

Gość dzidziii22
siedzialam i plakalam -a najgorsze bylo to ze mialam na drugi dzien swoj pierwszy dzien w liceum--boze wszyscy sie ze mnie smiali -tak wygladalam fatalnie.

Mam nadzieję że nie zapłaciłaś za obcięcie. Bo ode mnie by ani złotówki nie otrzymała. Trzeba było zrobić aferę na cały zakład i jeszcze dali by ci darmowe strzyżenie przez rok, albo 3 strzyżenia gratis:-)

Gość dzidziii22
moze jak masz troszke pieniązkow ,to przedluz sobie wloski , ja mam teraz przedluzone na ringi,tez swoje wlosy mi strasznie dlugo rosną.

Gość Cleanikgirl
oj nie stac mnie :( na tego fryzjera zbieralam dwa miesiace ale nie zapłaciłam ani złotowki tej debilce,chcialabym przedłuzyc sobie wlosy ale mnie nie stac

Gość maturka
Do nowego fryzjera chodzi się na próbę w środku zimy, kiedy efekt można ewentualnie ukryć pod czapką. "Wizje" to niech oni na znajomych testują.

temu ja scinam sobie sama.. nigdy nie dalabym nic zrobic z wlasnymi wlosami jakiejs fryzjerce co mysli ze jest wrozka. mam zaufana przyjaciolke ktora mi farbuje - jedyne co jej mozna. cale zycie dbam o wlosy jak o nic innego i nie chcialabym zeby ktos spieprzyl owe arcydzielo :D 🖐️

Gość fdsfdsf
mozesz wystąpic z pozwem do sądu cywilnego i np. żądać odszkodowania, jeśli zrobiła coś zupełnie innego, niż sobie życzyłaś

Gość teraz fryzjerki
Ostatnio moja znajoma poszla do rowniez najlepszego fryzjera w miescie i kiedy sciagala kurtke uslyszala jak jedna fryzjerka do drugiej mowi ze jak widzi dziewczyne z dlugimi wlosami to zaraz ma ochote je scinac... Czasem tez jakl przyjdzie ladna dziewczyna to fryzjerka specjalnie chce ja oszpecic. I pamietajcie nigdy przenigdy nie pozwalajcie sie scinac kolezankom jedna znajoma tak zrobila to z dlugich wlosow do pasa zostaly jej tylko jakies sterczace piora przy glowie jak u sroki bo koezanka-fryzjerka powiedzala ze miala "bardzo zniszczone koncowki" Nie przejmuj sie wlosy maja to do siebie ze odrastaja

Gość ghdjhkhjkkkk
No ależ bym sięwściekła! Sama wiem ile mi zajmuje zapuszczanie włosów (a nadal nie są nawet do ramion, ale dla mnie to itak już jest nieźle). Jedyne co Ci pozostaje to jednak pocieszać się myślą, że jak ktoś wyżej napisał - włos nie ręka - odrośnie. Fakt, że sporo czekania, ale kiedyś będziesz się z tego śmiała. A teraz kombinuj, jak się uczesać, aby wyglądać NORMALNIE;), może zaczesać włosy do tyłu całkiem? Może jakaś szmaciana opaska? Taka szeroka?

Gość Cleanikgirl
dzieki dziewczyny za słowa otuchy,jedynym plusem jest to w moich wlosach ze sie kręca wiec jeszcze jak im pomoge to jako tako to wyglada

Gość schoe
hehe skad ja to znam, historia jakby moja sprzed 2 lat! Tez mialam czarne krecone wlosy mniej wiecej do polowy plecow, poszlam do fryzjera mowie ze tylko chce wycieniowac nic z dlugosci i babka mnie obcina obcina obcina ja juz zaczynam plakac prawie i mialam wlosy do szyi jak je umylam mialam afro zajebiste ktore wygladalo jak garnek... wiec musialam prostowac, spinac ehh na szczescie szybko mi wlosy rosna i znow mam moje kochane loczki do polowy plecow... ale tyle co sie naryczalam codziennie probujac ulozyc fryzure to moje... sprobuj cos pokombinowac, jest jeden plus wlosy beda zdrowsze:)

Gość schoe
aha od tamtego czasu obcinam sie sama...:D

Gość Cleanikgirl
śliwka w kompocie --- takie ze z tyłu sa krociotkie wlosy a z przodu dłuższe ogolnie - fryzura dla prostych wlosów. shoe no probuje cos wymyslec ale wlosy mam jak szopen po koncercie ;/;/;/

Gość z tych i innych powodow
wybieram zaklady fryzjerskie takie "normalne", nie markowe i jakies super eksluzywne.. w tych ekskluzywnych czuje sie oniesmielona, i w ogole. Co prawda za tydzien zapisalam sie do markowego, na probe, ale tylko na balejaz, zadnych cięć:) a Ty autorko trzymaj się, mialam kiedys podobna sytuacje 🖐️

Mi tak zrobiła kiedyś własna siostra ;) No, nie tak drastycznie, ale też już wydłużyć się nie dało. Bo ona "miała wizję" :) Na dodatek uciekłam w połowie i nie dałam jej dokończyć, wyglądałam strasznie.

Gość fryzjerki sa pojebane chyba
kazda ma wizje a prosba klientki jest ignororowana. trzeba zrobic antyreklame takim salonom. piszcie nazwy.

to po co łazicie do tych co zle obcinaja? nie ma u was zadnego dobrego? ja mam od lat ten sam zaklad fryzerski i zawsze jestem zadowolona, nigdy nie obcieto mi wiecej wlosow niz chcialam. trudno uwierzyc ze fryzjerki chca oszpecic bo prrzeciez taki klient na drugi raz pojdzie gdziendzie. kiedys zdarzaloo mi sie chodzic do fryzjerow gdzie nie calkiem bylam zadowolona ale znalazlam tego dobrego.

Gość gość
Bo fryzjerki tylko szpecą klientki z co ładniejszymi włosami. Nigdy więcej fryzjerek!!!

Gość gość
Mi fryzjerka spieprzyla fryzure na moje wlasne wesele:-( na 10 mialam fryzjera robila wlosy 2 godziny plakac mi sie chcialo. Moja swiadkowa sciagnela kolezanke aby mnie uczesala masakra

Gość gość
Bo fryzjerki to kretynki. Nie zrobi Ci koloru jak chcesz nawet gdy pokażesz na zdjęciu. A potem bzdurne tłumaczenie, bo Pani przecież tak właśnie mówiła. Ścinanie długich włosów na trzy piórka na krzyż to standard. Właścicielki długich gęstych włosów wystrzegajcie się tych czeladniczek!

Gość gość
za to oni chętnie by cie na widzieli (na sobie w pozycji na jeźdzca)