Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość syllllwiaaaaaaaaa

co może to oznaczać?

Polecane posty

Gość syllllwiaaaaaaaaa

taki sen.śniło mi sie że byłamz EKsem on spał na dużył łózkuu a ja obok niego na podłodze:O:DProsze o interpretacje?:)

że jeszcze Ci pokaże - będziesz żalowac że go zostawiłaś:P

Gość fgwer
wg mnie to ty ciągle masz traumę po poprzednim związku i podświadome obawy przed powtórką

Gość syllllwiaaaaaaaaa
to on mnie zostawił

Wg.mnie to on ma ewidentne wyrzuty sumienia wobec Ciebie...ale nie chce sie z Toba ponownie wiazać z uwagi na jego wyższa pozycje majątkową (wysokie wyro, a ty na podłodze własnie o tym swiadczy:P) Poza tym ten Twój men, lubio być w porzadku wobec wszystkiego, totez , gdy sni sie Tobie, daje Ci własnie takie wskazówki. Taka jest moja interpretacja.

Wg.mnie to on ma ewidentne wyrzuty sumienia wobec Ciebie...ale nie chce sie z Toba ponownie wiazać z uwagi na jego wyższa pozycje majątkową (wysokie wyro, a ty na podłodze :P) Taka jest moja interpretacja.

A! Mam pomysł, na drugi raz jak Ci sie znowu przyśni w wysokim wyrze a Ty na podłodze, to weź go zwal na podłoge a sama ulokuj sie na wyrku.:P

Gość sandałkowy ślad na trawie
A mi się sniło, że spotkalam mojego eksa na dachu jego domu... podeszłam, okazało się ze to jego brat. Zaprosił mnie do środka, była tam cała rodzina, brat, siostra, ojciec i matka (która nie żyje od około 6 lat, nie znałam jej) Wszyscy ciepło mnie powitali. Ale mojego chłopaka tam nie było. Rozmawialiśmy, śmialiśmy się, oglądaliśmy stare albumy ze zdjęciami... Nagle wszedł ON. I nie zauwazył mnie. Bardzo się bałam jego reakcji, ale przez parę chwil nie widział mnie tak jakbym się wmieszała w tłum... (dziwne było mało osob przecież) Gdy mnie dostrzegł, wyszedł ze mną na zwenątrz, popłakał się i przepraszał za zdradę.... Buu, chcę, abyś wrócił do mnie :(