Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszka_miki

nowotwór Powrót. Pomocy

Polecane posty

Gość myszka_miki

Witam :( Mam 16 lat , moja mama jest po przebytym nowotworze piersi ... Od gdzieś września robili jej chemie zaczeły się problemy z płucami. Czula sie slabiej po tych chemiach ale przed kolejnymi czula sie w miare dobrze. W grudniu trafila do szpitala na sciaganie wody z pluc i tam powiedzieli , ze chemioterapie mozna przerwac, ze juz nie jest potrzebna. Gdzies od 3 tygodni byla coraz slabsza , w ogole kiedy do niej mowila nie spogladala na mnie, nic nie mowila :(.. Wczoraj to samo , az w koncu poszlam do niej i zapytalem czemu jest taka slaba?. Zaczelysmy plakac .:( :( Moja mamusia powiedziała, ze ma raka na watrobie , wezlachchlonnych i kosciach :( ;(:(:((:(:(:(:(:( I nie bardzo rozumiem tego co powiedziala , ze "praktycznie juz wszystko przesadzone" ,ze przyjdzie do nas psycholog :( Lekarze nie moga nic wiecej zrobic :( ... Proszę odpiszcie mi czy sa jakies szanse na jej przezycie :( ... Proszę .... o jakiekolwiek opinie i doswiadczenia ! Czy jest szansa na zatrzymanie rozwoju tego raka? Na wyleczenie ? ZAŁAMANA :(

Gość bardzo mi przykro
ale skoro są przerzuty to szanse sa n aprawde bardzo małe:(

Gość wspolczuje Ci
przykro mi bardzo:( wiem co przezywasz, ale przy takich przezutach nic juz nie mozna zrobic:( tu moglby pomoc tylko cud, a jak wiesz one zdarzaja sie bardzo rzadko. w moim przypadku sie nie pojawil:O

Gość to co napisalas
na mnie tak podziałało, że zachciało mi się płakać.. W wieku 16 lat masz stracić kochaną, najukochańszą mamusie? też mam 16 lat i nie wiem co bym zrobiła gdyby okazało się, że moja mama jest ciężko chora. Zamiast siedzieć na kafe powinnaś spędzać z nią każdą chwile.. nawet całe noce (a że teraz jesteś na kafe to rozumiem bo chcesz zapytać, czy da się to wyleczyć) Niestety ta choroba bardzo często prowadzi do śmierci 😭 Naprawde jest mi przykro i bardzo ci współczuje :(

teoretycznie ma szanse praktycznie prawie nikt z takimi przerzutami nie wygrał

Gość to co napisalas
jesli mogę wiedziec ile lat ma twoja mama?

modlitwa, wiara potrafia czesto dokonac cudow...

Rozumiem, ze to dla ciebie tragedia i wierzysz, że można mamie jeszcze jakoś pomóc, ale szanse są naprawdę nikłe. Jedyne co mogę ci doradzić, to żebyś spędzala teraz z mamą jak nawięcej czasu. Takie życie i nic na to nie poradzimy :(