Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3xD

26 tc i kolka w prawym boku!

Polecane posty

Gość 3xD

czy to normalne?co to wlasciwie oznacza?boli mnie bok jakby kolka juz od okolo doby!!!pomozcie bo nie wiem czy dzwonic do swojej ginki!

dzwoń do ginekologa. może to być - ale nie musi - kolka z powodu kamieni nerkowych lub kolka z powodu kamieni pęcherzyka żółciowego - trzeba to sprawdzić. weź no-spę, nie zaszkodzi a może trochę ulżyć w bólu i koniecznie skontaktuj się zaraz z ginekologiem

Gość 3xD
jestem po operacji laparoskop.usuniecia woreczka z przed roku tak teraz sobie mysle ze to moze te zrosty tak bola kiedy po operacji mialam dren to bylo takie samo uczucie kolki jak teraz.

czasem bywa tak, że nawet po usunięciu woreczka w drogach wyprowadzających zostaje jakiś drobny piasek żółciowy, który obrasta i może dać ponowne objawy - dlatego warto to sprawdzić jeszcze raz

Gość 3xd
poczekam do jutra

Gość karunia80
miałam dokładnie tak samo tez tak mniej wiecej ok 30 tyg z poczatku taka jakby kolka w boku a pod koniec ciazy to był ból nie do zniesiena minął dopiero jak urodziłam. Podejzewali kolke nerkową ale okazało sie ze to nie było to. Jakis ucisk na nerw i tyle ale rady na to nie było. Nic groźnego ale bolesne cholernie czym brzuch był większy to ból tez. Nie mogłam sie ruszac ani spac wyłam z bólu gorzej niz poród.

Gość 3xd
no to pieknie