Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lodi dodi

Od jutra zaczynam brac Diane 35 - BOJE SIE

Polecane posty

Gość lodi dodi

tak czytam te wszystkie przerazajace opinie to aż.... normalnie czuje sie jakbym miała sie przekręcic po pierwszej tabletce........ mam 16 lat, brałam cilest 3 mies, nie słuzył mi, przepisała mi diane35 jutro wieczorem pierwsza tabletka pojdzie..... strach jak chuj :O

Gość ona 20
ale czego Ty sie boisz

Gość lodi dodi
że: *dostane zapalenia zył -ze wyskacza mi wielkie bolące syfy -ze wypadną mi włosy do reszty ( a i tak juz mi wypadają) -ze przytyje za duzo -ze zator krwi mi sie zrobi tymbardziej ze ja pale papierosy w ogole sie boje

Gość kotka222
mi po tabsach strasznie wypadaly wlosy, teraz walcze zeby odzyskac to co mi wypadlo a jest ciezko

Gość kruleffna
ja bralam prawe 3 lata i zyje. nie bylo zadnych problemow.tak swoja droga to badzo wczesniej zaczynasz brac te tabletki.

Gość boj sie boj
na zachodzie diane NIE JEST lekiem antykoncepcyjnym, przepisuja go tylko na trądzik :P ciekawe czemu :O

Gość ona 20
ja nie narzekam biore od 3tyg yasmin. Włosy mi sie poprawiły nie sa takie zniszczone cera sie poprawila,nie przytylam troche piersi mi urosly. ginekolog wie co Ci zapisal i chyba przeprowadzal z Toba wywiad. Gdyby mialy Ci zaszkodzic to by Ci ich nie przepisał. A jesli sie tak boisz to po co chcesz je brac

Gość lodi dodi
bój sie bój--------- ale ja nie mieszkam na zachodzie ona20-------- no spoko yasmin......ale ja nie mam zamiaru płacic 40 zł za tabletki...

Gość nie bierz tego swinstwa D
jesli nie mialas robionych badan hormonow, to przepisywanie tabsow 'na oko' skutkuje wlasnie tymi rzeczami, ktore wypisalas. ja po dianie mialam podskorne bolace wulkany na linii zuchwy, chociaz akurat na cere miala mi pomoc. porazka! jak mozesz, to raczej sie nie truj bez powodu.

Gość lodi dodi
ja ich nie biore leczniczo tylko w celach antykoncepc. i kłąde wielkie nadzieje w tym ze zahamuje mi wypadanie wlosow bo prawdopodobnie mam wypadanie hormonalne tj androgenowe a te tabletki maja dzialanie hamujące dzialanie androgenow w orgaznizmie wiec modle sie by mi na włosy pomogly przy okazji

Gość to najgorsze tabletki
jakie moga byc ..szczegolnie dla mlodej dziewczyny!!! idz do ginekologa niech i przepisze inne! pozniej wiele kobiet ma problemy z zajsciem w ciaze (gdy oczywiscie tego chca) poszukaj na necie opinii na temat tych tabletek

Gość tez je bralam aleeeeeeeee
bralam je bo mialam problemy z cera ale tylko przez 6 miesiecy dluzej nie mozna, buzie wyleczylam, wszystko jest wporzadku

spokojnie,bralam te tabletki przez ok.1,5 roku i zyje:p a jesli chodzi o skutki uboczne,to przez pierwsze cztery miesiace bylam troche opuchnieta,no i przytylam niecale dwa kg, potem na szczescie wszystko wrocilo do normy