Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariuszzzz

Czyż to nie jest piękne??!!

Polecane posty

Gość Fredric
Ma na imię LIA ale nazwiska nie podaje:/

Gość Fredric
Jakby ktoś wiedział gdzie są w sieci z nią jakieś zdjęcia albo filmy inne prosze dać znać...

Gość DużaKasia
Ej chłopcy, chłopcy wy chyba naprawdę szalejecie za takim widokiem...

Gość Mariuszzzz
HEj! Kontynuujemy dyskusję:) Czy są tu odważne dziewczyny, które chcą się poważnie wypowiedzieć w tym temacie?? Piszcie!!

Gość Tomassszzzz
HEj! Dziewczyny! No właśnie gdyby wasz facet chciał zobaczyć taki widok byłbyście mu to dać - i tak jak mówi autor że chodziłoby bardziej o przeżycia duchowe tzn maksymalna intymność, zaufanie, oddanie itp, a nie tylko o podniecenie... gdyby facet traktował to w tych kategoriach bo np ja tak to traktuje i jak widze nie tylko ja czy wtedy zgodziłybyście się na to??

Gość Tomassszzzz
Ej co z wami kobietki?? Trochu odwagi:D piszcie:)

Gość KamilG
Czy to naprawdę aż takie straszne połknąć spermę swojego partnera?? No nie mówcie, że to dla was aż takie męki. To normalny płyn o neutralnym smaku przecież o to nie nie są odchody!! Wiele lekarstw, które zażywacie ma 100 razy ochydniejszy smak!! A może to nie chodzi o smak tylko o to, że wasza duma nie pozwala wam na to!! Jednocześnie nie zastanawiacie się nad tym, że partner rozbiąc wam minetę połyka wasze płyny i nie narzeka ani się nie krzywi, a robi to z radością!! Może jednak pasowałoby dać z siebie coś wiecej hmmmm.... Słonka ja was strasznie kocham, ale nie bądzcie takie niedostępne księżniczki które wszystkiego się byrzydzą seks to radość i otwarcie na partnera, a nie zastanawianie się nad smakiem!!

Gość KamilG
Dziewczyny co jest?? Naprawdę was to nic nie interesuje...myślałem, że podyskutujemy!!:)

Gość Mariuszzzz
Zachęcam do oglądania filmiku nr. 3 i wypowiedzi w tematach o jakie pytam w pierwszym poście. Pozdrawiam!!

Gość Samantha1
Film nawet spoko bo nie po chamsku nagrany. Co do mnie to często po pieszczotach oralnych połykam sperme mojego partnera i jeśli chce ją zobaczyć w moich ustach to nie stwarzam żadnych problemów jeśli go to podnieca to czemu nie. Smak spermy można polubić z czasem, wszystko zależy od nastawienia psychicznego i od tego jak bardzo kocha się swojego partnera. Dla mnie jedynym warunkiem takich pieszczot i pokazów jest to, że on musi pierwszy zaspokoić mnie oralnie i doprowadzić w ten sposób do orgazmu wtedy z miłą chęcią się odwdzięczam:)