Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ABCDEFGHIJKL..........

Po co mnie zrobili?

Polecane posty

Moje życie jest do dupy, ojciec z matką narobili dzieci a nawet utrzymac ich nie mogą, matka jest alkoholiczką, ojciec ma wszystko w dupie a ja się męczę. Chciałabym wpaść pod samochód i miałabym spokój. Samobójstwo odpada więc tylko czekam na to aż jakiś mądry pijany człowiek pojedzie drogą kiedy ja będę przez nią przechodziła i pierdolnie we mnie...

po co cię zrobili? bo lubili baraszkowac a że wapadali to mają dużo dzieci... przerąbane środowisko, powinnas sie jakoś od nich uwolnić

Tylko jak? jeszcze się uczę, poza tym chyba musiałabym wyjechać daleko żeby się od nich uwolnić. Cała rodzina przez suke matke stala sie pośmiewiskiem, nigdy nie bede miala lepszego zycia :o

Gość uciekaj z tam tąd
ułożysz sobie własne życie tak jak ty bedziesz chciała

Wszyscy uwazaja nas za patologie, ja nawet z domu nie wychodze :( Narobili dzieci a nawet do garnka nie ma co wlożyc, jak mam jakieś oszczędności to matka mi zajebie i przepije a ja pozniej nawet nie mam za co do szkoly dojechac

internet mam za darmo

zacisnij zeby, ucz sie, sprobuj sie wyrwac z tego srodowiska, albo zastanow sie, czemu Twoja matka tak sie zagubila, moze sprobujesz jej pomoc zmienic swoje zycie, zastanow sie co mozesz zrobic zeby wyrwac swoja rodzine z patologii - jesli nie dasz rady, sama staniesz sie jej czescia..pozdrawiam

Gość anka1-1
jestes w liceum czy gimnazjum??

Gość zrobili cię po to
aby miał kto dawć na tacę w kościele, a potem płacić podatki

Jej już nic nie pomoże, kilka razy była na leczeniu i nie przestała pić, ojcu ledwo starcza na rachunki a co dopiero na życie :/ ona jeszcze jak jest okazja to kradnie pieniądze komu sie da. Ucze sie w liceum, czesto opuszczam szkole bo nie mam za co dojechac :o

Gość temat dorosle dzieci alkoholik
ówalbo www.dda.pl