Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ..mei..

Internet z firmy SERV-NET

Polecane posty

Gość ..mei..

Właśnie podpisałam umowę z firmą Serv-Net na dostawę telewizji i internetu. Zapłacę 48,10 w tym 19 za internet, reszta za tv wliczając w to pakiet filmowy i dla kobiet. Zna ktoś tę nową firmę? Opłaca się?

Gość misunderstanding
ta firma o ile tak można ją nazwać(według mnie nie zasługuje na taki zaszczyt) to jakieś wielkie nieporozumienie. czekam na internet i telefon 4 miesiące. na telefony do nich straciłem majątek. raz rozmawiałem z konsultantem potem odsyłali do kierownika a kierownik jedyne co mógł powiedzieć to "prosze się nie denerwować".mało tego odcięli mi telefon z netii i zostałem z niczym, dzwonie ponownie do "firmy" i obiecują że w ciągu 2 tygodni ktoś wielce sie zjawi.szczerze już nie wierze w te obiecanki. za dużo ich było. dlatego apeluje jeśli ktoś jest zainteresowany tymi usługami niech sobie to przemyśli milion razy i poważnie się zastanowi. niekompetencja totalna i olewanie klienta. powinni to mieć napisane w ulotkach i reklamach.

Gość gość
Nie wiem czy wiecie ale Serv-Net z Trzemeszna we fakturze z lutego poinformował Was o zmianie regulaminie. Informacja była napisana drobnym drukiem. Pewnie większość z Was tego nie widziała. Dla zasady powinno się rozwiązać taka umowę, ponieważ jest to celowe wprowadzanie klienta w błąd. O tak nieskutecznym poinformowaniu klienta będę powiadamiam UOKiK i UKE.

Gość gość
to zależy czego się oczekuje, ja teraz sobie załatwiłam dobrego dostawcę http://www.kempa-satellite.com/ w firmie, świetnie wszystko działa