Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co_robić

sprawdzić go czy zaufać?

Polecane posty

Gość co_robić

Mam szanse sprawdzenia poczty mojego chłopaka na n-k, bardzo mnie kusi tam zajżeć, bo czasem wydaje mi sie że nie jest do końca szczery... Wiem, że nie powinnam tam zaglądać, ale pokusa jest taka wielka... co wy byście zrobiły?

Gość krwawa piącha
a kurwa sprawdzaj co Ci szkodzi :D

Gość zostaw to bo może miec żal o
to do ciebie ! A po drugie co chcesz osiągnąc?

Gość chciałabys zeby twoją sprawdzi

Gość zajrzeć i nie przyznać się

Gość może może
jak się nie dowie, to bym sprawdziła, po co się zastanawiać,przy okazji można się zawsze czegoś, ciekawego dowiedzieć, ja duzo fajnych rzeczy przeczytałam, ale na szczęscie nic złego, ale usmialam sie jak mu laska milośc wyznawała

Gość co_robić
oczywiście bym się nie przyznała, tylko jak zajże tam i znajde coś to nawet nie bede mogła mu tego zarzucić, bo to by było nie fair:/

Gość dfedfdfdfa
Co Ci szkodzi zajrzeć :P Nigdy się facet nie dowie :P Ja też sprawdzam regularnie pocztę mojego. Ale same nudy to chyba już nie będę tam zaglądać.

Gość rtjyr
ja sprawdziłam i nie wiem czy się cieszę czy załuję. dowiedziałam się , że odnowił kontakt ze swoją zapomnianą koleżanką, wymieniają miłe maile, umawiają się codziennie na gg. niby nic tam nie było takiego dwuznacznego, ale jest mi cholernie przykro, że mi nie ma czasu odpisać na smsa, albo odpisuje jedym słowem, a jej na jej problemy pisze ebaloraty albo ma czas z nią siedzieć na gg a ze mną mu się nie chce rozmwaiać, kiedy jak mi powiedział kiedyś - nie używam gg bo nie lubię tak rozmawiać:( więc nie wiem czy dobrze zrobiłam bo mnie krew zalewa!!

Gość co_robić
rtjyr- dlatego tez się wacham, bo jak zobacze ze pisze tam z kimś, to będzie mnie krew zalewać, a zarzucic mu tego nie będe mogła, bo przecież nie powiem mu ze przeglądałam jego pocztę...

sprawdz! kurwa czemu wy jestescie tacy przewrazliwieni? 😭 ja nie mialabym nic przeciwko, moj facet zna moje hasla, nie mam tajemnic .. czy on tam prowadzi swoj pamietnik i przyznaje sie do bycia stulejarzem? sprawdz dziewucho czy Ci nie kreci na boku z jakas blondi Alą z podstawowki :classic_cool: takie rzeczy dobrze wiedziec na poczatku:)

Gość termofor
sprawdź, ja przejrzałem pocztę zony i dowiedziałem sie ma kontakt z byłym facetem, nawet się spotkali, nigdy bym nie uwierzył jakby mi ktoś powiedział,że ja z kims widział - moja kochana zona

Gość co_robić
Też bym mogła podać mojemu facetowi moje hasło, bo nie mam nic do ukrycis, ale on by mi pewnie nie podał, bo uważa że to narusza jego prywatność

jaka prywatnosc? dzis nie ma prywatnosci.. dzi-pi-esy przerozniste, satelity, dzis nic sie nie ukryje :P powiedz ze jestes kobieta XXI wieku i musisz miec wgląd we wszystko, nie wylaczając przy tym jego pach i krocza

Gość ale masz dylemat
ja ciagle sprawdzm poczte, nawet jak jego nie ma, bo mam haslo, on dobrze o tym wie i co w tym zlego? zreszta potrafilam wlamac sie na kazda str gdzie potrzebny byl login i swiat sie nie zawalil, zeby ludzie takie porblemy mieli naprawde :O

Gość SPRAWDŹ
i napisz nam, co odkryłaś... :P