Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemmmm

Co mi dolega??? prosze o jakas rade

Polecane posty

Gość niewiemmmm

od kilku dni utrzymuje sie u mnie silny bol oczu (miesni oczu) sa lekko podpuchniete i ogolnie czuje sie oslabiona... wczraj w nocy i dzis mialam napady goraca a po pewnym czasie dretwialy mi opuszki palcow z zimna. dzis niby czuje sie lepiej ale ten silny bol oczu.... wzielam mineraly,witaminy,wapno,gripex(myslalam ze moze to objawy przeziebienia i tak tez wyglada) a moze to ma zwiazek z miesiaczka (chociaz ona akurat jako taka nie daje mi popalic,brzuch mnie nie boli..jedynie byla w tym miesiacu pozniej niz zwykle...) NIE wiem czy przejmowac sie i isc ztym do lekarza atak to do jakiego?? okulisty ? ogolnego?? prosze o jakas rade

Gość zamiast siedziec na kafe do
lekarza!!!! Może coś z ciśnieniem w oku nie tak ,zgłoś sie do lekarza i chociaz podstawowe badania zrób albo chociażby ciśnienie zmierz

Gość niewiemmmm
bede musiala !! jutro... martwie sie... co to moze byc ?:(

Gość lodi dodi
chora sie robisz........grypa albo angina ja tez tak mialam idz do lekarza i powiedz o wszytskich objawach !!

Gość tzw ciśnienie w oku może być
rzeczywiście niebezpieczne ...

Gość niewiemmmm
slyszalam ze Cisnienie w oku jest rzecza niebezpieczna.. nigdy nie mialam akich dolegliwosci...

Gość niewiemmmm
myslalam ze moze to grypa/przeziebienie.... tak sie zapowiadalo.. albo oslabienie miesiaczka... zaburzenie gospodarki wodnej..