Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jowitkaaa5

moj chlopak mnie wyzywa

Polecane posty

Gość gość
mam to samo;( opowiem wam sytuacje która spotkała mnie wczoraj. Umówiłam się z nim ze pójdziemy razem do kościoła,powiedział ze jak zdarzy to będzie na miejscu . potem napisał mi ze nie zdarzy wiec poszłam sama po czym zobaczyłam go potem w kościele był wkurzony jak osa, pytam się go w kościele o co chodzi a on do mnie s********j(zęby w kościele takie rzeczy )po kościele każde pojechało w swoją stronę. wieczorem spotkałam sie z moimi koleżankami i kolegami i przyjechał on z kolega i dwoma koleżankami oczywiście ja ich znam wiec bez problemu. moi znajomi poszli do kumpla do domu a ja zostałam z nimi, a on przy nich do mnie ze ile biorę od nich , czy z gumą czy bez lubię , żebym poszła z nim w krzaki to umorzy mi dług( bo jestem mu winna parę groszy) ze nie wiedział ze ja lobie jak mnie 8 ***** itp. a to wszystko przez to ze nie poczekałam na niego przed kosciolem. jak moglam czekac skoro napisal mi ze nie zdarzy, ale on uwaza inaczej,mowil tak do mnie przy swoich znajomych i oni tak dziwnie sie patrzyli i nawet nie przeprosił nie wiem tez co robić, on jest strasznie nerwowy denerwwuje sie za gupią ryse na telefonie mało kogo nie zabije jak cos nie tak jest . iedys taki nie byl i nie wiem co sie stało ze sie tak zmienił:(

Gość Marika92
to fajnego masz faceta nie ma co.. sory ale dla mnie koleś jest skończony. Ja swojego po takiej "akcji" olałam. Nie będę czekać aż przejdzie do rękoczynów.

Gość gość
jestem z chłopakiem juz prawie 2 lata i on traktuje mnie niekiedystrasznie... wyzywa od suk szmat... niemoge chodzic w spódniczkach bo wtedy jestem d***** ani nie moge sie malować... ostatnio bysliśmy na weselu i byłam pomalowana przy wszystkich wykrzyczał mi ze jestemj*****m szonem...ze sie puszczam ze kazdemuloda bede robiła... a potem przepraszałnakolanach...

Gość gość
mam identyczną sytuację i sama nie wiem co robic, po pol roku nie bylismy ze soba, wracalismy i znowu to samo, nie mowie ze jestem swieta, bo tez mu potrafie pare słow powiedziec i w gebe dac, ale gość jest psycholem do tego dochodzi alkohol. mieszkamy u mnie w domu a on na dzien dobry ty szmato, d****** kur.******.no ZA NIC. na nikogo spojrzec nie moge, bo ze juz szukam c,.h..u..ja do d**y. kilka razy go wywallam z domu, ale wszystko odwraca ze to moja wina. WYZYWA MNIE A POZNIEJ SIE DZIWI ZE GO WYWALALM Z DOMU ALBO ZE W GEBE MU DAM

Gość justyna1998
Jestem z chlopakiem ponad dwa lata. Na poczatku bylo wszystko fajnie po jakimś roku zaczęły sie kłótnie byle o co wyzywa mnie od kurw łajz i suk nie mogę nigdzie wyjść sama bo go niby odrazu zdradzam a jak już wyjde to musze do niego dzwonic ja jestem już tym wykończona błagam pomóżcie mi nie wiem co mam robić :(

Gość gość
22.19 to dlaczego dalej z nim jesteś? Aaa no tak, Ty go tak kooochasz (nie ważne, że on Ciebie nie) :D. Godności za grosz nie masz, nie szanujesz się więc zawsze będziesz traktowana przez niego jak szmate. Co za idiotka

Gość gość
Przykro mi, ale jesteście po prostu głupie. Jeśli jesteście z kimś, kto was tak traktuje, to widocznie a nic innego nie zasługujecie. Tylko dzieci sobie z tymi misiami nie róbcie, bo szkoda żeby żyły w patologii.

Gość gość
"od paru lat chodze z chlopakiem ,nasza milosc jest potezna." - to widać, słychać i czuć :D dla takiej "miłości warto przyjmować na klatę wszelkie wyzwiska i inne niedogodności. w końcu dewiacje też można uznać za miłość, jeśli się tylko tego chce. ufff, co za patologia, :P

Gość gość
Koleś wyzywa ją od szmat, suk i mówi, żeby dała d**y kolegom to anuluje jej dług, a ta idiotka siedzi i słucha :D Takie dzidy powinno się sterylizować.

Gość gośćDawid
Nie pozwalaj sobie na takie traktowanie. Zaczyna się od wyzwisk, a skończy na biciu.

Gość Nieszczęśliwa

Witam.Moj chłopak też mnie wyzywa od najgorszych zawsze po pijaku dwa razy mnie uderzył teraz jest na wyjeździe i znowu to samo że jestem gruba i wogule A waze 65kg.Co robić.

Gość Refh
1 godzinę temu, Gość Nieszczęśliwa napisał:

Witam.Moj chłopak też mnie wyzywa od najgorszych zawsze po pijaku dwa razy mnie uderzył teraz jest na wyjeździe i znowu to samo że jestem gruba i wogule A waze 65kg.Co robić.

Kopnąć w doope i iść  własną drogą.Dziewczyny czy wy naprawdę takie głupie jesteście?normalnie nie wierzę  co tu czytam.