Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Redaktor Maj

Kobiety które całują się z innymi kobietami. Uważacie że to zdrada?

Polecane posty

hehe w takim razie moje kolezanki zdradzily swoich facetow ze mna:D fajne uczucie:P

Gość a czemu nie
ja tak nie uważam

e tam zeby zycie mialo smaczek.... i wiadomo o co chodzi:P

a masz problem jakis?:) mam zdrowo zachowane proporcje dziewczyn 4 a facetow sporo wiecej nikomu to nie przeszkadza a mi najmniej

Bo nie lubię, gdy moja dziewczyna liże się z jakąś inną dziewczyną :P I dla mnie to zdrada :P A teraz prawie każda się liże, więc chyba mam problem :P:P

Gość ja tez ja tez....
tez sie calowalam z kolezankami... Moj chlopak kiedys byl na mnie o to zly, ale teraz jakos mu sie odmienilo.. dodam ze nie zdarza sie to czesto. Adlaczego to robie?? poprostu ma czasami na to ochote.. mile urozmaicenie;]

nie no nie kazda :-O chyba ze teraz taka moda w gimnazjum moja rada: zacznij sie calowac z kolega to napewno przestanie:P

Dobry pomysł :P Bo podobno nawet to my, faceci mamy częściej doświadczenia z własną płcią (tak, tak!). Nie wiem, kontakt z gimnazjum mam tylko gdy mijam je w drodze do pracy :P Twierdzenie wzięte na podstawie obserwacji kobiet w trochę starszym wieku.

Oczywiście że można :P Większość kobiet obgaduje inne kobiety i wyzywa od najgorszych, bo ich nie lubią. A często ich nawet nie znają :P

no popatrz ja tego nie robie:) a tak na powaznie to tak luzacko o tym piszesz, ze watpie zebys naprawde mial z tym problem:)

Gość Taka tam sobie dziewczyna
A seks z dziewczyną to też zdrada??? żeby uszczęśliwić swojego faceta zdecydowałam się na trójkat razem z moja kumpelą.Parę miesięcy później całkiem spontanicznie wyszło mizianko ale już ze sama koleżanką.skończyło się na jednym razie. A wy jakie macie na to patrzenie??zdradziłam swojego partnera??

Naprawdę pewnie i nie mam, ale pewnie miałbym obawę czy całusy z koleżanką nie doprowadzą do tego, że ja pójdę na dalszy plan lub całkowicie w odstawkę :P Całe szczęście nie byłem w tej sytuacji, więc rozważania prowadzę czysto hipotetycznie :P

to uwierz mi ze nie to zwykla zabawa do niczego nie prowadzaca

:D najadlam sie dziwnych zełkow w ksztalcie kólek i zaraz rzygne:-O

Nikt nie chce się wypowiedzieć?? ciekawa jestem jakie wy mężczyźni macie na to patrzenie???

Pomyśl, że jesteś na imprezie, ku podziwie innych wlałaś w siebie litr wódki i teraz Twoim zadaniem jest go utrzymać :P Szkoda żelków :P

Szkoda. Do pytania pomarańczki: gdybyś zrobiła to bez tego wcześniejszego trójkąta to byłaby zdrada. Jeśli zrobiłaś to z tą dziewczyną od trójkąta - nie ma zdrady. Jeśli z inną - jest zdrada :P Wyjaśnione? :P

Jarek84---aha czyli twoim zdaniem odbiegam od normy.. Nie skusiłbyś się na trójkąt z dwoma kobietami???