Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość pokrzywdzony

telekomunikacja Novum, problem z płatnością

Polecane posty

Gość pokrzywdzony

Więc tak, niestety nie wiem jak to wygląda od strony klientów mam nadzieję że dobrze, ja wiem jak to wygląda od strony osób współpracujących z T- Novum. Koszmarnie..........pieniądze za pracę w październiku otrzymałam po błaganiach 23 grudnia, zatrudniałam w tym czasie parę osób. Kombinowanie skąd wziąć pieniądze na wypłaty na koniec listopada, było koszmarem. Jak się domyślacie po Świętach nikt do pracy nie wrócił, chwilę trwa jak się przeszkoli wiarygodnych handlowców. Na prawdę tragedia rozpoczęła się dla mnie w styczniu. Pieniądze za pracę w grudniu powinny przyjść końcem stycznia, jest początek marca, dostałam zaliczkę z której zapłaciłam prowizję dla ludzi (dobrze że mieli od kogo pożyczyć - ale proszę sobie wyobrazić jak to jest czekać 2 miesiące na pieniądze ) a ja - koszty psychiczne, najem biura, telefony, benzyna itp, do tego doszło jeszcze to że oszukali ewidentnie w rozliczeniu, na wysokości płaconej prowizji i ilości klientów przełączonych, od ok miesiąca proszę dyrektora o wyjaśnienie reklamacji, nie dostaję konkretnej odpowiedzi....... - w rozliczeniu wyszła suma o połowę mniejsza niż powinna być, na prawdę przykre praktyki, a mi rozbili moją 3 miesięczną pracę - po prostu jak się domyślacie jest bardzo ciężko - próbują też szantażu... Sprzedawałam te usługi w dobrej wierze, uczciwej Polskiej firmy, szczerze obawiam się teraz, co jeśli klient będzie miał problem - ktoś się nim zaopiekuje, czy chodzi tylko o to żeby dostać a niego pieniądze, jest doba kryzysu, zdarzają się opóźnienia w płatnościach ale jak mieć dobre zdanie o firmie która stara się oszukać na prowizjach i nie stawia uczciwie i jasno sprawy? Po prostu, bardzo nie profesjonalne i krzywdząco dla współpracowników Osobiście życzę im jak najlepiej, ale w świetle faktów nie stoję już 100% za tą firmą i jej usługami. Sama idea jest w porządku, polecam rozglądnięcie się za innymi operatorami Pozdrawiam,

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować