Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamanammmilena

Co mam dalej robić? mój chłopak i jego ex

Polecane posty

Gość Załamanammmilena

:-( mój chłopak ma 28 lat. Jakieś 4 lata temu rozstał się z dziewczyną, z która był 2 lata, a wczęsniej od czasów szkoły kochał ją i marzył i zabiegał o nią, no ale parą zostali dopiero na studiach. Nie wiem dokładnie dlaczego się rozstali, mój chłopak nie chce ze mną o tym rozmawiać, ale mówi, że to już nie ma dla niego żadnego zaczenia, że tylko mnie kocha. Kiedyś usłyszałam, ze tamta dziewczyna była bardzo inteligentna i utalentowana i raczej męczył ją mój chłopak, bo jest bardzo prosty, a poza tym przeginał z piciem - no tak słyszałam, ale nie wiem czy to prawda. problem polega na tym, że on nadal ma jej zdjęcia, jego rodzina czasem ją wspomina, wiem, ze on jej wysyłą smsy na święta ,a ostatnio słyszałam jak ją wołał przez sen :-( jestem totalnie załamana :-( CO ROBIĆ?

Gość Załamanammmilena
no ale co ja mam teraz zrobić? kurwa! od ponad 4 lat po zerwaniu z nią z nikim nie był związany. Czy to możliwe, że tyle lat ją kocha???? Czy to możliwe? Jesli tak, to chcę wiedzieć! Odejde! Nie chcę być w zamian! Ale on się nie przyznaje, nie chce o tym rozmawiać, a czasami jak się zamyśla to ja czuje że on mysli o niej... zaczynam wariować

powiedz że masz dość takiej sytuacji i nie wytrzymasz dłużej..może to go skłoni do rozmowy

Gość Załamanammmilena
już tak mówiłam, a on :ale jakiej sytuacji? o co ci chodzi? " :-( Bo tak naprawdę on nigdy przy mnie o niej nie mówi, zachowuje się normalnie na tyle, że nie mogę mu zarzucić, że mnie olewa i mysli tylko o tamtej. Ale ja to czuję, widze po nim... a jak idzie z kumplami na piwo to wiem, że na pewno o niej gadają, on się ponoć wypytuje co u niej słychać :-( bo ona nie utrzymuje z nim kontaktu, tylko odpisuje na smsy świateczne---przynajmniej to wiem.

Gość mmarzenakrpoacz
:-(