Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość futrzakowa

do jakiego lekarza się udać?

Polecane posty

Gość futrzakowa

zrobiła mi się za płatkiem ucha w zagłebieniu mała gulka, ok 0,7cm średnicy. Mam ja od kilku dni, najpierw bolala przy dotyku, teraz troche mniej. Byla twarda, zrobila sie bardziej miekka. Zastanawiam sie czy isc do dermatologa (bo moze to cos ropnego, kaszak etc) czy do innego lekarza (bo moze to powiekszony wezel chlonny)? Oczywiscie od razu nasunely mi sie przerazajace wizje bialaczki (w przypadky wezlow) czy jakiegos nowotworu:) Ehh, hipohondryczka i panikara ze mnie!

Gość ghjkl
Mnie po kilu dniach sama zginęła,

Gość futrzakowa
wolałabym jednak to sprawdzic, bo jestem panikara i troche sie tym przejmuje:) chociaz moze lepiej odczekac kilka dni ?

Gość futrzakowa
naprawdę nikt nie wie? Internista, dermatolog, laryngolog...?

Gość doktor1223
temu ci sie bólka zrobiła bo masz krzywa morde musisz sobie obciac ucho i bedzie po problemie doktor1223 eksperymenty na małpach

oj to ze masz taka gulke to nic nie szkodzi, sama ci zejdzie To chyba nic groźnego:) przynajmniej mi sama znikła i zyje:) Troche byloby mi glupio isc do lekarza z taką bzdurką;)

Gość fhfhj
mi się też czasem robi taka kulka:) najpier boli i rośnie potem albo sama znika albo pęka bo zawsze ją memłam:)kiedyś miałam taką z pół roku, położyłam się na boku i mi sama pękła:) to nie jest nic groźnego

Gość NianiaNiania
Lepiej idz do lekarza. Nie wiadomo, co to moze byc, a jesli za pol roku wyjdzie ci 5 razy wieksza, to dopiero bedziesz plula sobie w twarz. Lepiej isc, nic nie szkodzi, zeby lekarz zobaczyl. Przeciez cie nie wysmieje!