Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martusia999999

pytanie o robienie laski .... do panów szczególnie !

Polecane posty

Gość Martusia999999

czy jak kobieta robi loda swojemu menowi ... i luka na niego czasem to nie wygląda jak kretynka z fiutem w buzi ? przecież ta mina musi być bardzo śmieszna ... :D jak to jest panowie ?

Gość Jadzia z Pomorza
Ja robię, ale pod kołderką i on nie widzi :)

Gość Martusia999999
ale ponoć kontakt wzrokowy jest potrzebny jak się laskę robi ..:P to już sama nie wiem :P

Haha dobre pytanie, ja kiedyś myślałam, ze jak się robi laskę to facet musi miec śmiszne, bo ona wtedy takie zapadnięte policzki ma :D ale mój face powiesział że to seksowne, i jak spoglądam też chyba lubi :D "kretynka z fiutem w buzi" :D dzięki za poprawienie humoru :D 🖐️

Gość Mało do powiedzenia
lubią lubią jak się na nich patrzy w łóżkowych momentach..mój nawet ostatni mi wyznał w pikantnym smsie, że szaleje, jak robie mu dobrze reką patrzę mu prosto w oczy.... :D

Gość Martusia999999
kurcze może to głupie ale poszłam do lustra i wsadziłam sobie bana do gęby i hahaha wyglądałam jak idiotka a zawsze patrzę na mojego mena i trzepoczę rzęsami hahah :D

O matko, dziewczyny poprawilyscie mi humor :) :) :)

Gość Martusia999999
dobra to ja dalej będę się patrzyła i trzepotała hahah :P bo myślałam, że on nie mówi mi nic na tą moją minkę z uprzejmości :) ale faktycznie być może nie zwracają na to w ogóle uwagi ... jak np. na nasze nieszczęsne brzuszki podczas skakania po nich :P hehehe :D

Gość Martynka25
matko znowu prawiczek i kropka...po co sie tu wypowiadasz to nie na temat wcale...już kurwa każdy na tym forum zna Twoje upodobania!!

Gość ...ja...tyle
to se znajdz laske a innym nie psuj nastroju