Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdołowana21latka

Mam 21 lat i zero ochoty do życia

Polecane posty

Gość tazz655
Hej samotni, Nie załamujcie się, Zacznijcie szukać. Może warto spróbować w internetowym biurze matrymonialnym http://iduo.pl To Wasza wielka szansa :)

Gość taki jeden koles
spoko ja mam 24 lata 2 lata w plecy na uczelni nie miałem nigdy dzieczyny ,a teraz zamiast się uczyć do koła z przedmiotu który powtarzam nie robie nic ..więc zawsze może być gorzej :) i co ? mam to w dupie bo .. zbliża się lato piekna pogoda zaczne sobie biegać szukać pracy zwiazana z zawodem i dążyć do celu moze jakiś kurs tańca wraz z nowym rokiem akademickim jak trochę schudne :)

Gość ja też nie mam ochoty
up... ja też ...nie mam celu stabilizacja to stagnacja. + rozczarowanie

Gość 21 lat i co...
Tylko zartowalem. Mnie tez dopadaly w atmtym okresie zycia takie mysli ale wiesz co: teraz mam to gleboko w d.... Powiem wiecej,nawet dzisiaj potrafi mnie czasami dopasc taka chandra ze nie pomoze nawet gdyby Monika Bellucci mnie odwiedzila :) a to moj ideal kobiety. Nic nie rob na sile,tylko postaraj sie zrozumiec dlaczego czujesz sie tak zle. Osobiscie gdy czuje sie zle,to staram sie zorganizowac sobie jakis trening: nie wiem,moze to byc jazda na rowerze czy tez jakis dlugi spacer po roznych peryferiach i powiem Ci ze prawie zawsze czuje sie potem lepiej. Kiedys potrafilem zwierzac sie przyjaciolom przy piwie o swoich problemach i to tez pomagalo a dzis jestem bardziej zamkniety w sobie niz kiedykolwiek. Moze zbyt wiele razy dostalem przyslowiowy noz w plecy. Postaraj sie zaplanowywac rozne atrakcje dla siebie a wtedy odrazu poczujesz sie lepiej. Zyj i badz prawdziwa delikatna,wrazliwa na krzywde innych i wojownicza dziewczyna ktora kieruje sie tym co dobre a stara sie wystrzegac tego co zle a wszystko bedzie git. Pozdrawiam ^_^