Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgdg

na co zapisac corke?

Polecane posty

Gość fgdg

na co mozna zapisac 4 letnia dziewczynke??corka nie chodzi do przedszkola a chcialabym zapisac ja na jakies zajecia, myslalam o tancu, jest bardzo roztanczona i rozspiewana, przeszukalam caly net ale wszedzie jest a mala, przyjmuja tylko od 6 lat. A moze podsuniecie mi na mysl jakies inne zajecia od tego wieku??jestem z wrocka, moze ktoras mama zapisala na cos tu swoje dziecko...??

Gość hmmmmmmmmmmmm.mm
moze podzwon po tych szkolach tanca i jednak przyjma corcie? we wrocku jest tez chyba balet dla malych dziewczynek./.

Gość fgdg
juz dwonilam ale wszedzie od 6 lat, no masakra. na osiedlu nawet nie ma jakies klubu ani nic. Na jesyki obce jeszcze bedzie miala czas... a wy na co zapisujecie dzieci. ile kosztuja zajecia i jak czesto???

Gość powiem Ci gdzie ja chodzilam
jak bylam mala: Na taniec, kolko teatralne, muzyczne, plastyczne, jezyk angielski. No ale to wszystko bylo w MDKu, za grosze, jak nie za darmo... Teraz to lipa :(

A skąd jesteś? W warszawie większość Domów Kultury organizuje różnorakie zajęcia dla maluchów. Moja córka ma niecałe 5 i chodzi na balet właśnie w Domu Kultury, może poprzeglądaj oferty?