Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

edgar_edwin

a co ze szczerością? bark zaufania?

Polecane posty

Witam... na forum jestem szczypiorek :P mam mały problem, tzn. nie wiem czy mały, ale na pewno problem... dotyczy on szczerości, a raczej jej barku! jestem z facetem od kilku miesięcy, chyba od ok 7 miesięcy z przerwą 2 tygodniową :) i przeraża mnie fakt,że WCALE nie rozmaiwamy o seksie, a tym bardziej nie uprawiamy go...w ogóle się nie interesuje tym czy chcę, czy mam ochotę, czy już kiedykolwiek byłam z kimś tak blisko, jak lubię, co lubię, jak długo itp...dziwnie się zachowuje, gdy próbuję ukierunkować rozmowę, obawaim się, że mi nie ufa, albo gorzej, nie jest mną aż tak zafascynowany, by chcieć się zbliżyć... czy to oznacza najgorsze?

Gość Edek111
To chyba prowo. :)

Gość Edek111
Aha,to najgorsze, to to, że ją chyba zdradza :) Nawet nie sypiają ze sobą :) hehe..

No nie wiem, nie wiem... Może podejrzewa go o bycie gejem ;)

Gość WithoutYou
ehh... panie Edek, nawet o tym nie pomyślałam, a jeśli mnie zdradza, to tylko zjeżdżając na ręcznym... a najgorsze właśnie ma oznaczać to,że nie jest mną zainteresowany, ino nie wiem dlaczego

może to dla niego za szybko może jest wstydliwy może go nie pociągasz może jest za młody może jest niedoświadczony może się boi Powodów może być wiele. Może warto zapytać?

Gość Edek111
No właśnie. Tyle miechów razem a porozumienia zero. Wystarczy rozmowa i po sprawie.

Gość ile ma lat

Gość elwira ząbkonoga
bark zaufania nadwyreżony trzeba rechabilitować byle nie na prof.

Gość WithoutYou
próbowałam rozmawiać....hmm a może nie za bardzo się przyłożyłam, ehh, mam wrażenie,że trza z tym człowiekiem podstępem wszystko wyciagać, czasami to tak się nakombinuję aż się zmęczę, przecież to duży chłopiec - ma 26 lat! więc raczej o niedojrzałości czy młodości, albo nieprzygotowaniu jako takim nie ma mowy