Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Milosz z Maszewa

Prawdo podobnie będę w reklamie tylko jeszcze sprawa jest dogrywana!

Polecane posty

Jeszcze nie wim dokładnie ale towar ma być dobrze znany ale jeszcze dokładnie niewiem jaki ojaki chodzi towar. Troszkę pieniążków pewnie wpadnie!

Gość gretulejszyn
jw :)

Gość mozart
byleś na jakimś castingu?

To znaczy tak , sprawa jest załatwiana bo firma reklamowa potrzebuje tważy i ja się zgłosiłem. Sprawa jest w trakcie załatwiania myśle że już niebawem coś z tego wyjdzie.

Gość dsvsdvsd
zglosiles sie do banku twarzy tak? do agencji reklamowej?? skuchaj nabor do reklam to jest sprawa castingu a nie załatwiania nikt cie w ciemni nie wezmie chlopie dales sie nabrac pewnie naciagneli cie na portfolio albo zapelnili sobie toba strone internetowa i tyle

Gość no pewnie że tak
taaaa zwłąszcza środka na przeczyszczenie

Gość no pewnie że tak
Miłosz nie wiem czy wiesz ale do reklam nie biorą urodziwych ale takich przeciętniaków, z którymi motłoch przed tv może się utożsamiać ..... więc nie wpadaj w samozachwyt

Wcale mnie nie oszukali tylko doli konkretną propozycję wystąpienia w reklamie w czasopiśmie ja nie jestem jakiś tam przystojny i myśle że się nadsaje do takiego czegoś.

Gość no pewnie że tak
no to ok, ale się nie podniecaj, dla Ciebie to Wielka Sprawa a dla całej reszty zdjęcie w gazetce którą wrzucą do kosza lub wepchną kotu do kuwety

Gość no pewnie że tak
hahaha zabrzmiało jak groźba..... i tak będziecie musieli oglądać moją gębę ;-) oj nie strasz nie strasz, mnie nie wystraszysz, jeśli nei wystąpisz w tysięcznej reklamie środka na cellulit mogę spać spokojnie

Gość no pewnie że tak
jestem kobietą i raczej mi to wisi, po prostu wiem że te bajońskie sumy o których się mówi to bajki znałam pewną modelkę, pracowała w jakiejś agencji, wszyscy się nią zachwycali a ona zachowywała sie jakby była wcielonym bóstwem spotkałam ją po kilku latach, całkiem przypadkiem, prawie jej nie poznałam tak się zmieniła wyglądała na jakąś chorą z twarzy, zmienioną, włosy jakieś takie wyleniałea przedtem piękne długie blond, zęby jakieś takie nieciekawe, twarz ziemista, paliła fajki i wyglądała na nerwową prawie laski nie poznałam a mineło może z 5 lat, pewnie wpadła w jakąś anoreksję albo dragi, byłam strasznie zaskoczona bo przez ten czas postarzała się z wyglądu jakby o całą dekadę

Gość miłosz jest super

Gość
:D Miłosz otrzymał wiele poważnych odpowiedzi