Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość el matador

czy jestem anormalna?

Polecane posty

Gość el matador

Może to kwestia naiwności, normalna w moim wieku - 17, prawie 18lat - ale nie chciałabym chodzic z wieloma facetami, ba! chciałabym tylko z jednym. Jakos nie wyobrazam sobie siebie całującej sie z kilkoma, obsciskujaca sie z nimi, o seksie nawet nie wspominajac. Moze mam taka romantyczna nature, choc nie wiem po kim ja odziedziczyłam, bo moi rodzice są bardzo liberalni i otwarci w sprawach erotyczno-miłosnych (nie, nie chodzi mi o jakies orgie przy mnie czy cos w ten desen, raczej po prostu luźne podchodzenie do tego, rozmowy, zarty itp). I przez to nie umiem sie zakochac. Bo najbardziej to bym chciała ksiecia na białym koniu, z niebieskimi oczami, który robi dobrze mi, sobie i wszystkim innym na około:O No i przez to jestem sama...

Gość uppup

Gość mikroknażka
ale zanim znajdziesz tego księcia poznaj tą negatywna stronę mężczyzn...mniej sie później rozczarujesz tym swoim "księciem"...więc polecam randkowanie itp

Moze bedziesz miala farta i od razu trafisz na ideal, jak umiesz patrzec oceniac ludzi :)

Gość Zagubiona ona
Dawno nie trafiłam na kogoś podobnego do mnie :P Dokładnie o tym samym zawsze marzyłam;) Mam swojego faceta, 18 lat, ale ostrzegam księcia nie będziesz miała. też chciałam księcia, a znalazłam diabełka, kocham go, ale nie znośny czasem jest ;p Powodzenia!

Gość el matador
morskieoko - nie, to nie jest miła cecha. mnie ona wkurza i chetnie bym sie zamieniła, gdybym mogła zagubiona ona - moze byc diabełek, aniołek, ksiąze lub osiołeek, obojetnie, wazne zebym go tylko pokochała z wzajemnoscia;)

Gość heppy
moim pierwszym chłopakiem z ktorym sie zaczelam spotykac jestl mój mąż:)

Gość heppy
mialam 19 lat i naprawde jest super.warto było czekac:)