Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maxworld

Pytanie do dziewczyn

Polecane posty

Gość maxworld

Dziewczyny powiedźcie mi proszę .Dzisiaj była taka sytuacja że wracając z pubu akurat wyszło tak że wracałem piechotą z dziewczyną która tam pracuje barmanką bo akurat mieszkamy w tym samym miejscu tylko ja o tym nie wiedziałem .Po drodze przedstawiłem się i pogadaliśmy całkiem spoko , pod jej domem jeszcze 10 min rozmowy o głupotach itp a na koniec powiedziałem jej że zapraszam ją na herbatę do domu.Z czystej grzeczności po prostu spytałem ale ona powiedziała że nie bo już późno jest a rano do pracy znowu ,spytałem czy na pewno ?bo pytam z czystej grzeczności a ona że nie i dziękuje ale naprawdę jest zmęczona i już tylko marzy o łóżku.Powiedziałem ok i luzik pożegnaliśmy się ale ja wracając do domu głupio się czułem :( Nie chcę żeby mnie wzięła za porywacza i chłopaka który skacze z panienki na panienki , ja taki nie jestem .Po prostu z czystej grzeczności to zaproponowałem bo taki już jestem .Nie wiem co byście pomyślały ? ma mnie za debila? za takiego któremu zależy tylko na jednym ? :( Cholera ale ze mnie debil..

nie rozumiem z czego robisz problem... nie miala ochoty, bo byla zmeczona i tyle

Gość zoniaczzzkkaaaaaaaa
no troszkę zaszalałes z ta herbatką... ale myślę ze wszystko da sie naprawić... może kawka o normalnej porze?

Gość Cenne.cenne..
Chyba nie trzeba aż tak dramatyzować "debilku" ;p bedzie ok.:) kawa! super pomysł. Trzymam kciuka :)

Gość maxworld
No właśnie :( kurwa cholernie mi głupio ..Teraz nowo poznana dziewczyna będzie sobie myśleć że ja jestem taki jak klienci z baru :( Mogłem trzymać język za zębami ,,ehh załamie się .Nie wiem jak to odkręcić teraz wiem że mieszka dwa domy dalej od emnie bo jest tutaj nowa , no ale co ja mam zrobić .