Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agaaaa.........

mam 31 lat i nigdy nie pracowałam

Polecane posty

Gość agaaaa.........

wstaję o 12-13, idę spać o 1-2 w nocy, codziennie to samo- pobudka - łazienka - necik - sniadanie - necik - obiad ok. 15 - necik do 18 - tv i necik do 23 - kolacja - necik i do spania. czasem wyjdę na 10 minut pochodzić czy pobiegać sobie ale to bardzo rzadko bo MI SIĘ NIE CHCE. nie mam chłopaka bo nie chce mi się go szukać. studia skończyłam 2 lata temu, rodzice przysyłają kasę, mieszkam z koleżanką, więc tanio wychodzi, ale ona to pracuje dużo, chodzi ze znajomymi itd, w ogóle rzadko jest w mieszkaniu. już nie wiem co ze sobą zrobić. chciałabym pracować, ale nie chce mi się. nie to że się boję ale po prostu mi się nie chce wychodzić. chciałabym się spotykać z kimś ale nie chce mi się. trochę bez sensu, ale to prawda :(

Gość TO PRZEZ CIEBIE TEN KRYZYS

Gość znawca znawce pogania
aaaaamen:D

Gość podpaska
Ulica cie wzywa

Gość co za idioo
moze jakas depresje masz? wiesz ze im dluzej w domu siedzisz tym bardziej dziczejesz? moze nawet zaslaniasz to swoim lenistwem.. a gdzie rodzice sa?:)

Gość kali0988
jak bym czytala siebie -ja mam chlopak ale -tez tak mam.siedze w domu nie pracuje tylko moj chlopka.a mnie sie nawet pracy nie chce szukac ,raz mi kolezanka zalatwila prace za granicą pojechlam na miesiac ale sie tajk stesknilam za domem ze wrocilam,i dalej siedze w domu i zaczym juz dziczec .masakra

Gość no i tak trzymaj
praca to nic przyjemnego z reguły

Gość no ze Ci sie pracowac
nie chce to akurat rozumiem :D Ja tez dlugo nie pracowalam na etacie. Dopiero w wieku 30 lat. I dalej mi sie nie chce. No ale musze ;) Ale z tym netem to przesadzasz. Ja wiem, ze to wciagajace. Ale nic dobrego Ci to nie przyniesie. Moze spraw sobie psa na poczatek :) On Cie zmusi do wychodzenia, a poza tym zmieni Twoje zycie. Wniesie do niego cieplo i radosc. Jak czlowiek jest odpowiedzialny za druga istote to ma sens zyc. W Twoim zyciu sensu nie widac poki co ;)

Gość nie ty jedna
przynajmniej masz z czego zyc :P

Gość mam podobnie tylko
ze jestem 2 lata starsza od ciebie i mam 7letni staz pracy. ale od roku moje zycie wyglada tak samo. co na to twoi rodzice? ja szukam co prwda pracy ale bezskutecznie

Gość ja mam 40 i
nigdy nie pracowałam! :-) Ale wcale nie siedzę bezczynnie w domu. Wręcz przeciwnie. Ciekawskim napiszę, że kasę mam swoją - nikt mi nie daje :-)

Gość malina czarna
znam kobiete co ma 42 lata i nigdy nie pracowała, nie skaziła rąk pracą :-D

Gość to skad masz kase 40tko
??

Gość widocznie jestes nieprzystosow
do zycia społecznego, masz jakieś lęki czy coś i zasłaniasz to tym, ze ci sie nie chce.

Gość no ze Ci sie pracowac
Jak ktos nie pracuje ale zyje sobie szczesliwie i ma kase to powiem tylko, ze ZAZDROSZCZE, bo tez bym tak chciala :D

Gość ja mam 40 i
bogata z domu :-) gorzej jak kapitał się skończy.......a to całkiem realne.

Gość malina czarna
moja kuzynka 42 lata właśnie żyje z ciężkiej pracy swoich rodziców :-) sprzedała 5 mieszkań, dostała pożyczkę 400 tys i wybudowała rezydencję pod miastem żyła z pieniędzy męża i emerytury matki ale firma męża zbankrutowała , matka umarła 2 lata temu i ona nie ma pieniędzy na życie i ratę :-D dwójka małych dzieci głodna i nie wie co robić :-D przychodzi do mnie po pieniądze :-D paranoja :-D kobieta parę lat temu obracała milionami a teraz nie ma na włoszczyznę na zupę :-D