Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Deutschalnd Deutsch

Niemiec w Parlamencie Meklemburgii-Pomorza Przedniego zażądał zwrotu zarabionych

Polecane posty

Gość Deutschalnd Deutsch

Polityk skrajnie prawicowej niemieckiej partii NPD zakwestionował polsko-niemiecką granicę. Do skandalu doszło na forum parlamentu krajowego Meklemburgii-Pomorza Przedniego. Podczas debaty w parlamencie deputowany NPD Tino Mueller powiedział, że dzisiejsze granice Polski obejmują dużą część, jak to określił, "naszej niemieckiej ojczyzny". Dodał, że sposób, w jaki wytyczono granice po drugiej wojnie światowej, łamał prawo międzynarodowe. - Uznawanie terenów będących ojczyzną 15 milionów Niemców za terytorium oderwane od Niemiec to historyczne kłamstwo - mówił Mueller ................... Dobrze że nie mieszkam w Szczecinie albo Lubinie albo Zielonej Górze albo Wrocławiu albo Bytomiu....NIEMCY KIEDYŚ PO TOWRÓCĄ na razie im sie nie chce bo dobrobyt ich rozleniwił, tyłki im obrosły tłuszczem, wolą się bawić za zarobione pieniądze ale jak pieniądze się skończą to NIEMIECKI TIGER ruszy na łowy.

Gość ja jestem z pomorza zach
i powiem ze nie musi niemiec na łowy iść !:O bo tu juz praktycznie 1/5 to ich prywatna własność 😠 mieszkam nad morzem i ludzie sami sprzedaja działki ,pensjonaty ,domy własnie niemcom ! Jest ich tu od groma po wakacjac : żaluzje antywł. alarm ,firma ochroniarska i git!!! Stałych mieszkańców to już coraz mniej !🖐️

Gość no u nas też a zwłaszcza jak
wleżliśmy do uni europejskiej -zjawisko sie nasiliło ! Kupują naszą ziemie -dla nich to praktycznie grosze a lokata wyśmienita!

Gość a niech przybedzie tygrys to
z miłością internationalną spuścimy mu tęgie lanie 😡

Gość ja jestem już gotowa
znam niemiecki i niech no tylko mi tu przyjdą 😡

Gość ja jestem już gotowa
niech przyjda to zastrzelim!😠