Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

la_fin_du_monde

Czemu tu wciaż jest tak nudno? Czy seks to taki nieciekawy temat?..

Polecane posty

Myślałem, że poczytam coś ciekawego przy śniadaniu, a tu ani jakichś ciekawych tematów, ani finezyjnych podszywów i prowokacji... Noż nuda koszmarna... :classic_cool: 🖐️

Gość ja bym z chęcią
poczytał o jakichś niekonwencjonalnych przygodach seksualnych.

Gość jojo...
w praktyce moze byc ciekawy, natomiast w teorii....moze byc nudny;)

Mam pytanie zatem - czy to, że w trakcie seksu lubię się bawić palcami u stóp partnerki (podgryzanie, łaskotanie językiem itp... )oznacza już, że jestem perwerem? :classic_cool: Wiem, że to niezbyt ciekawe pytanie, ale mnie to zastanawia :classic_cool:

Gość ANDZIA bandzia
jak nudno ja tu jestem, a co do sexu to trzeba umiec i miec czym;-P

Gość też strasznie lubię
się bawić stópkami żony, całować je, lizać, ssać. Takie fantazje ma sporo facetów. Ja dodatkowo lubię jej się czasem spuszczać na stópki, a ona to sobie z nich zlizuje - oboje nas to kręci i nie uważamy się za perwersów :classic_cool:

dwulica anielica "nie, nie jestes perwerem (moim zdaniem) Ale moze ktos mysli inaczej" A to w sumie nawet dobrze. Swoją drogą fajnie jak kobieta od takich pieszczot zaczyna się troszkę śmiać - produkuje to miłe skurcze :D Uprzedzając złośliwości - nie, żadna nie smiała się tak po prostu w trakcie :D :classic_cool:

Gość Berecik w ciapki
Zabierac sie do roboty a nie glupoty na forum wypisywac. Tylko szybko a z podatkow 1 % na torunskie radio ale juz !!!!

dwulica anielica "la fin --- a ile ich bylo ze piszesz zadna? Moze po prostu za malo prob przeprowadziles?" Mam opublikować jakiś swój seksualny pamiętnik czy co? :D Powiedzmy że próby statystycznej póki co z tego nie stworzę, ale źle nie jest :classic_cool:

Gość Ja ostatnio liczyłem
kobiety z którymi łączyły mnie różnego rodzaju kontakty intymne przed moją obecną i naliczyłem się 11.

Gość Berecik w ciapki
heheheh rozumiem ze do tych 11 zaliczasz kobiety ktore otarly sie o ciebie w autobusie

Gość próba statystyczna to taka
ilość przeprowadzonych doświadczeń, obserwacji itp. że można wyciągnięte z niej wnioski rozciągać na całą poulację. PS: statystycy pewnie powiesiliby mnie za jaja za tak "precyzyjną" definicję.

Gość Ja ostatnio liczyłem
Nie bereciku - takie z którymi spałem, takie z którymi uprawiałem tylko miłość oralną oraz takie z którymi był tylko petting.

dwulica anielica "nie wiem co to proba statystyczna Przegralam zycie" Już nie pamiętam dokładnie zajeć ze statystyki, ale coś około 1000 sztuk chyba :classic_cool: lub 100, w każdym razie sporo :D :classic_cool:

100, 1000 :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D mysle, ze 1% z tego byloby przesada